Ο Τζέιμι Ολιβερ αποκαλύπτει πώς ξεπέρασε το σοκ με τη… χρεοκοπία των εστιατορίων του [εικόνες]

Ο διάσημος σεφ Τζέιμι Όλιβερ έχει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή – μια αφοσιωμένη σύζυγο ε την οποία είναι μαζί από την παιδική τους ηλικία και πέντε παιδιά, ηλικίας από ενός έως 15 ετών.

Τα τελευταία χρόνια όμως, αναγκάστηκε να κλείσει 12 από τα 37 ιταλικά του εστιατόρια στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι που όπως ομολόγησε είναι «πολύ δύσκολο».

 

Μιλώντας στο περιοδικό Woman’s Weekly, είπε: «Τα χρόνια των εστιατορίων είναι όπως τα σκυλίσια χρόνια. Άρα τα 10 έτη είναι πολύ μακρύς χρόνος. Ήταν μια σκοτεινή εποχή… δεν υπήρχε ωραίο σκοτάδι». Η εταιρεία του Τζέιμς ανακοίνωσε στην αρχή του έτους την απόφασή της να μείνει με λιγότερα εστιατόρια προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα μέρος των χρεών, που ανέρχονται σε εκατομμύρια λίρες.

 

https://www.instagram.com/p/Bhycp19BrtG/?utm_source=ig_embed

 

Δεν είναι όμως μόνο τα εστιατόρια που έχουν επηρεάσει τον Τζέιμι. Ο διάσημος σεφ έχει περάσει από προσωπικές τραγωδίες, με πιο πρόσφατη το θάνατο του φίλου του και συναδέρφου του σεφ, Άντονι Μπουρντέν. «Είναι δύσκολο» παραδέχτηκε.

Ο Τζέιμι όμως, επαίνεσε τα παιδιά και την σύζυγό του επειδή τον βοήθησαν στις δύσκολες στιγμές του. «Γυρίζω στο σπίτι και βλέπω τα παιδιά μου κι αυτό πάντα με ενθουσιάζει» είπε, ενώ ανέφερε πως θεωρεί τα 5 παιδιά του, την «καλύτερη θεραπεία».