Μαύρη σελίδα για το Επιμελητήριο Αχαϊας στην Αιγιάλεια, τα συνδικαλιστικά παιχνίδια

Μαύρη σελίδα για το Επιμελητήριο Αχαϊας στην Αιγιάλεια, τα συνδικαλιστικά παιχνίδια, της παράταξης Κρίκη και της παράταξης Τριανταφυλλόπουλου, να μην ψηφίσουν την εναρμόνιση του Καταστατικού της Αναπτυξιακής με τη νέα Επιμελητηριακή Νομοθεσία, με αποτέλεσμα να είναι οριστική η παύση λειτουργίας του Παραρτήματος του Επιμελητηρίου Αχαϊας, της Αιγιάλειας, στο Αίγιο.
Όπως είναι γνωστό το Επιμελητήριο Αχαϊας αποτελεί εταίρο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης με συμμετοχή στην υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων του Προγράμματος. Το κύρος, η εμπειρία, η δραστηριότητα και το εκτόπισμα του Επιμελητηρίου Αχαϊας ως Ένωση που εκπροσωπεί τους εμπόρους, τους βιοτέχνες, τους βιομηχάνους και λοιπούς επαγγελματίες της περιφερειακής ενότητας Αχαϊας, αποτελούν εξαιρετικά σημαντικούς παράγοντες για την επίτευξη των στόχων του Προγράμματος.
Μεταξύ άλλων, η λειτουργία του Παραρτήματος του Επιμελητηρίου στο Αίγιο, εξαρτάται πλήρως από την λειτουργία της Αναπτυξιακής, γεγονός που γνωρίζουν όλοι οι εμπλεκόμενοι επιμελητηριακοί σύμβουλοι την τελευταία τριακονταετία που λειτουργεί το Παράρτημα στο Αίγιο, όπου με τις φροντίδες της Παναιγιάλειας Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης, μεταφέρθηκε σε νέο σύγχρονο χώρο το 2008, με σκοπό την εξυπηρέτηση των συναδέλφων, των άστεγων επαγγελματικών συλλόγων αλλά και την διεξαγωγή ημερίδων και σεμιναρίων στην πιστοποιημένη αίθουσα του.
Οι πρώην Πρόεδροι Συλλόγων της Αιγιάλειας, λοιποί Συνδικαλιστές και όλοι όσοι ακόμα, συνετέλεσαν στην επιμελητηριακή διάσπαση της Αιγιάλειας, φέρνοντας στενό συνεργάτη της παράταξης Κρίκη στο Αίγιο αλλά και η προσπάθεια τους για την αποδόμηση της ΠΑΕΚ με την δημιουργία της παράταξης Τριανταφυλλόπουλου, -γιατί αυτός ήταν ο σκοπός- είχαν σαν όραμα την συρρίκνωση του Επιμελητηρίου και την αποδυνάμωση της Επιμελητηριακής δύναμης στην Αιγιάλεια? Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι παρατάξεις Κρίκη και Τριανταφυλλόπουλου, άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα πράττουν μετεκλογικά, διαμορφώνοντας ένα δυσάρεστο κλίμα για τον επαγγελματικό κόσμο της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων, που εξυπηρετούνται καθημερινά από το Παράρτημα του Επιμελητηρίου Αχαϊας στο Αίγιο. Οι πρώην Πρόεδροι Συλλόγων της Αιγιάλειας και λοιποί Συνδικαλιστές, που έβαλαν το λιθαράκι τους στην διάσπαση της Αιγιάλειας καθώς και οι παράταξεις Κρίκη και Τριανταφυλλόπουλου, συμφωνούν στην οριστική παύση λειτουργίας του Παραρτήματος του Επιμελητηρίου Αχαϊας στο ΑΙΓΙΟ.? Εμείς δεν συμφωνούμε και γι’αυτό αντιδρούμε, γιατί το Επιμελητήριο Αχαϊας δεν είναι φαρέτρα καμιάς παράταξης αλλά των συναδέλφων μας, ολόκληρου του εμπορικού, βιοτεχνικού και επαγγελματικού κόσμου που εκπροσωπεί. Για τις επόμενες μέρες έχουν ήδη δρομολογηθεί εξελίξεις ενημέρωσης όλων των αρμοδίων Φορέων και επαγγελματικών συλλόγων και σωματείων που εκπροσωπούνται από το Επιμελητήριο, ώστε να μάθουν όλοι τα γεγονότα όπως πρέπει και όχι σε περίληψη με απόστροφο. Για ακόμα μία φορά δικαιωνόμαστε, γιατί η Φωνή της Αιγιάλειας στο Επιμελητήριο Αχαϊας είναι μόνο, της Παναιγιάλειας Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης.

Με Εκτίμηση
Τηλιγάδας Αριστείδης Επικεφαλής Π.Α.Ε.Κ.
Ά Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαϊας