(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Σήριαλ οι εκλογές στο Εργατικό Κέντρο – Κάλπες στήθηκαν αλλά κάποιοι δεν αναγνωρίζουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας!

Ούτε μέσω των εκλογών που διεξήχθησαν την Κυριακή δεν εκτονώθηκε η ένταση που επικρατεί εδώ και μήνες στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας και τούτου γιατί η παράταξη «ΣΥΝ.ΔΕ.ΣΥ.» (πρώην ΠΑΣΚΕ) θεωρεί την όλη διαδικασία άκυρη και προσέφυγε στη δικαιοσύνη προκειμένου να μην αναγνωριστεί το αποτέλεσμα. «Τα πάντα έγιναν όπως έπρεπε, έχουμε νέο Διοικητικό Συμβούλιο και προχωράμε σε συγκρότηση την ερχόμενη Πέμπτη κοιτάζοντας μπροστά για το καλό των εργατών της πόλης», απαντά από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της πλειοψηφούσας παράταξης ΤΑΣ (του ΠΑΜΕ) Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Το σημείο τριβείς αυτή την φορά που για ακόμα μια φορά φθάνει την αντιπαράθεση στα άκρα είναι η προσωρινή απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που πήρε η παράταξη «ΣΥΝ.ΔΕ.ΣΥ.» σύμφωνα με την οποία στις εκλογές έπρεπε να συμμετάσχουν και οι αντιπρόσωποι των σωματείων που είχε αποκλείσει η προσωρινή διοίκηση με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης. Όπως υποστηρίζει η επικεφαλής της παράταξης Σταυρούλα Παναγοπούλου, η Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών και η δικαστική αντιπρόσωπος δεν έλαβαν υπόψη τους την συγκεκριμένη απόφαση με αποτέλεσμα αρκετοί αντιπρόσωποι να μην έχουν δικαίωμα ψήφο.

«Είχαμε κοινοποιήσει την απόφαση στην εφορευτική επιτροπή, όμως διαπιστώσαμε ότι αποκλειστήκαμε από τη διαδικασία. Κινηθήκαμε λοιπόν με μήνυση εναντίον εκείνων που δεν εφαρμόζουν τις δικαστικές αποφάσεις. Είναι ντροπή να λένε ότι γιορτάζουν τη δημοκρατία. Ουσιαστικά χλευάζουν τον κόσμο ανερυθρίαστα. Οι εκλογές ήταν ένα φιάσκο. Είναι άκυρες και θα καταρριφτούν», σημειώνει η κυρία Παναγοπούλου.

Σαφείς ενστάσεις για τον τρόπο με τον οποίο διενεργήθηκαν οι εκλογές καταθέτει και ο Γιώργος Παπασπυρόπουλος εκ μέρους της Εργατικής Ενότητας-Ανατροπής (στηρίχθηκε από Αριστερές δυνάμεις). Όπως εξηγεί το γεγονός ότι δεν άλλαξε το μητρώο και οι κάλπες στήθηκε με εκείνο που είχε αποφασίσει η προσωρινή διοίκηση, οδηγεί ουσιαστικά στην αντικατάσταση μιας «νόθας» διοίκησης με μια άλλη επίσης «νόθας».