Τώρα ξέρεις ποιοι σε κυβερνούν!

Αγαπητή συμπολίτισσα, αγαπητέ συμπολίτη,

 

Εάν μέχρι και χθες είχες την παραμικρή έστω επιφύλαξη, στο πρόσωπο αυτών που με φρούδες υποσχέσεις, ψέματα και «κούφια λόγια» απέσπασαν την ψήφο σου και πήραν στα χέρια τους την εξουσία, προφανώς σήμερα γνωρίζεις.

Διαπίστωσες, πλέον, ότι οι επικεφαλής του ετερόκλητου κυβερνητικού μορφώματος, σε λίγα μόλις εικοσιτετράωρα «ξεπούλησαν» τα πάντα!

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δυστυχώς για τη χώρα ευτύχησε να γίνει πρωθυπουργός της, πανηγύρισε και πανηγυρίζει γιατί με «εργαλείο» τον πλέον ενδοτικό και ανεκδιήγητο υπουργό των Εξωτερικών που είχε ποτέ ο τόπος «πούλησε» τη Μακεδονία μας στους Σλάβους γείτονες μας, υπακούοντας στα κελεύσματα των ισχυρών του διεθνούς κατεστημένου, χωρίς να υπερασπιστεί απαράγραπτα εθνικά μας δίκαια, κόντρα στη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας.

Παρέδωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός αμαχητί στους Σκοπιανούς, όνομα, ταυτότητα και γλώσσα, δηλαδή το «όχημα» για την ενδυνάμωση του σλάβικου αλυτρωτισμού σε βάρος της πατρίδας μας, ενώ ταυτόχρονα τους έδωσε το «κλειδί» για την είσοδο τους σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, χωρίς κανένα αντάλλαγμα.

Γι’ αυτές τις αδιανόητες και άνευ προηγουμένου εθνικές υποχωρήσεις, που αγγίζουν τα όρια της εθνικής μειοδοσίας, ο κ. Τσίπρας δηλώνει υπερήφανος…

Και την ίδια ώρα, από κοινού ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, υποθηκεύουν το μέλλον σου, ψηφίζοντας με το 4ο Μνημόνιο δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα που οδηγούν με ακρίβεια την ελληνική κοινωνία στην πλήρη εξουθένωση.

 

Αγαπητή συμπολίτισσα, αγαπητέ συμπολίτη,

 

Οι μάσκες πλέον έπεσαν. Η Νέα Δημοκρατία, ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη που θα κληθεί με τη δική σου ψήφο να βγάλει την πατρίδα μας από το σημερινό αδιέξοδο, οδηγώντας την εκεί που της αξίζει, εκεί που μας αξίζει, έπραξε ως όφειλε το κοινοβουλευτικό της καθήκον. Κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, κρίνοντας την παραμονή της ως επικίνδυνη για τον τόπο. Και επιπλέον, για να αποτρέψει την υπογραφή μιας εθνικά επιζήμιας για τη χώρα συμφωνίας με απρόβλεπτες μελλοντικές συνέπειες.

Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας δυστυχώς απορρίφθηκε, καθώς καταψηφίστηκε από τους ΑΝΕΛ, τον κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ (πλην του βουλευτή Δημήτρη Καμμένου), οι οποίοι διά του ανεκδιήγητου προέδρου τους Πάνου Καμμένου απορρίπτουν μεν, ως εθνικά μειοδοτική τη συμφωνία με τα Σκόπια, όμως η αγάπη τους για την καρέκλα και η εμμονή τους για την εξουσία τους επιβάλλει στήριξη στην κυβέρνηση, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα συμφέροντα του τόπου, την εθνική αξιοπρέπεια αλλά και μια στοιχειώδη έστω πολιτική αξιοπιστία.

ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, είναι αυτοί που συγκυβερνώντας ξεπουλούν τα πάντα χωρίς κανέναν ενδοιασμό, χωρίς ίχνος ντροπής.

Αλλά με τη δική σου ψήφο πλέον θα αποτελέσουν σύντομα ένα οδυνηρό παρελθόν της πολιτικής ιστορίας της πατρίδας μας.

Θανάσης Νταβλούρος