(ΦΩΤΟ)-ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Δράσεις από την Πανηπειρωτική Αδελφότητα

Με διάφορες δράσεις που διοργάνωσε το προηγούμενο διάστημα και συνεχίζει να διοργανώνει η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιαλείας, εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 13 Μαΐου ομάδα από μέλη και φίλους του Συλλόγου συμμετείχε στην καθιερωμένη κατάβαση του Βουραϊκού, στηρίζοντας έτσι εκδηλώσεις άλλων φορέων και συλλόγων της ευρύτερης περιοχής, ενώ οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους και για την επόμενη χρονιά, αφού τους κέρδισε η συναρπαστική διαδρομή και οι εντυπωσιακές εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς. Την Παρασκευή 25 Μαΐου, ο σύλλογος συμμετείχε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ηπειρώτη συγγραφέα Γιάννη Καλπούζου «γινάτι» – Ο σοφός της λίμνης, που πραγματοποιήθηκε από το βιβλιοπωλείο «Σύγρονη Σκέψη» στο Αίγιο, παρουσιάζοντας και προλογίζοντας τον συγγραφέα.

Τέλος την Κυριακή 3 Ιουνίου, μέλη του Δ.Σ., καθώς επίσης μέλη και φίλοι του συλλόγου, με τη συμμετοχή και της χορευτικής ομάδας, πραγματοποίησαν επίσκεψη στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων με την επωνυμία “Μ.Φ.Η- Μ.Κ. Αγάπης Μέλαθρον «Ο Άγιος Χαράλαμπος εν Αιγίω»”, παραθέτοντας δείπνο στο οποίο ήταν συνδαιτυμόνες με τους τροφίμους και με μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος και αφιέρωσαν χρόνο στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, δίνοντάς τους χαρά αφού διασκέδασαν μαζί τους παρουσιάζοντας χορούς από την Ήπειρο και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Τις επόμενες μέρες το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, προγραμματίζει μία συνάντηση με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων της χορευτικής ομάδας, για την οποία, ενημέρωση θα υπάρχει το επόμενο διάστημα. Τέλος ο σύλλογος έχει οριστικοποιήσει την εμφάνιση της χορευτικής ομάδας στις εκδηλώσεις της ΔΗ.Κ.ΕΠ. Αιγιαλείας που θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 23 Ιουλίου, ενώ είναι στον προγραμματισμό και μίας εξόρμησης προς την Ήπειρο.