ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Ο Εμπορικός Σύλλογος στην ΕΣΕΕ για τα “Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου”

Στην πρώτη ενημερωτική εκδήλωση για την νέα δράση του ΕΠΑνΕΚ “Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου”, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου, στα γραφεία της ΕΣΕΕ, στην Αθήνα, παρευρέθη ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας.

Η ενημερωτική εκδήλωση έγινε σε συνεργασία της Ειδικής Γραμματείας ΕΤΠΑ & ΤΣ του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ. Στην εκδήλωση έγινε αναλυτική παρουσίαση της δράσης και ακολούθησε συζήτηση με τους ενδιαφερομένους προς επίλυση αποριών. Παρούσες ήταν η πρόεδρος του ΕΕΣΑ Μαίρη Χρονοπούλου και η γεν. γραμματέας Ντία Παναγοπούλου.

Επίσης, προσκεκλημένος της Ειδικής Γραμματείας ΕΤΠΑ & ΤΣ του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΕΕ ήταν και ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου και νυν μέλος του Δ.Σ. Λάμπης Παπαδόπουλος, τονίζοντας: ΄΄Μεγάλο στοίχημα η δημιουργία συνεκτικών σχημάτων συνεργασίας μεταξύ Δήμων και Εμπορικών συλλόγων με παρεμβάσεις που α) θα αναβαθμίσουν την λειτουργικότητα και αισθητική της περιοχής παρέμβασης και β) θα οργανώσουν την οικονομική δραστηριότητα της συγκεκριμένης περιοχής με υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών. Μεγάλος στόχος η ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας των καταστημάτων μας!΄΄.