ΑΧΑΪΑ: Κλιμάκιο της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων της Ν.Δ – Επισκέψεις ανά το νομό

Κλιμάκιο της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Γραμματέα Αγροτικών Φορέων Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνο Μπαγινέτα και τον Διευθυντή της Γραμματείας Βασίλη Χριστοδουλάκη, επισκέφθηκε χθες το Νομό Αχαΐας.
Οι κύριοι Μπαγινέτας & Χριστοδουλάκης είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τοπικές αγροτικές – κτηνοτροφικές μονάδες & δομές, να συνομιλήσουν με παραγωγούς και κτηνοτρόφους της Αχαΐας, να ενημερωθούν για τα προβλήματα του κλάδου και, να ενημερώσουν για τις πρωτοβουλίες της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τα μέτρα στήριξης των αγροκτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων.
Το ολοήμερο οδοιπορικό του Αγροτικού Τομέα της Ν.Δ. και της ΝΟ.Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ ολοκληρώθηκε το βράδυ με ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με τους αγρότες στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Κ. Αχαΐας.
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ο Γραμματέας τόνισε την ανάγκη να αναληφθούν στοχευμένες πρωτοβουλίες για τη μετάβαση από το μοντέλο της οικογενειακής εκμετάλλευσης σε αυτό της αγροτικής επιχείρησης και για τη δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών υπέρ των αγροτών και, αναφέρθηκε στις βασικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την Αγροτική Ανάπτυξη.