Tα δάκρυα του εκκεντρικού Ντένις Ρόντμαν για την συνάντηση Κιμ-Τραμπ

Ο Ντένις Ρόντμαν δεν θα μπορούσε να λείψει από την ιστορική συνάντηση του φίλου του Κιμ Γιονγκ Ουν με τον Ντόναλντ Τραμπ στη Σιγκαπούρη.

«Χαίρομαι που είμαι μέρος της», είπε στους δημοσιογράφους ο σταρ του ΝΒΑ εκτιμώντας πάντως ότι ο κόσμος δεν πρέπει να περιμένει πάρα πολλά από την πρώτη συνάντηση των ηγετών των ΗΠΑ και της Β. Κορέας.

 

 

 

Ο Ρόντμαν έχει επισκεφθεί αρκετές φορές τον Κιμ Γιονγκ-ουν στη Β. Κορέα, ενώ έχει επαφές και με τον Ντόναλντ Τραμπ, μετά την εμφάνισή του στο ριάλιτι του προέδρου «The Apprentice», το 2013.

Μιλώντας στο CNN ο Ρόντμαν με καπελάκι «Make America Great Again» έβαλε τα κλάματα!  «Όταν είπα αυτά τα πράγματα και γύρισα στις ΗΠΑ, έλαβα τόσες πολλές απειλές για τη ζωή μου. Τόσες απειλές ενώ προστάτευα τα πάντα. Πίστευα στη Βόρεια Κορέα. Δεν μπορούσα καν να πάω σπίτι μου. Έπρεπε να κρυφτώ για 30 μέρες. Αλλά κράτησα το κεφάλι μου ψηλά. Ήξερα ότι τα πράγματα θα άλλαζαν. Το ήξερα. Ήμουν ο μόνος», είπε ο Ντένις Ρόντμαν. Αναφέρθηκε μάλιστα στον Μπαράκ Ομπάμα και στη συνάντηση που είχε ζητήσει μαζί του, κάτι που δεν έγινε καθώς δεν τον δέχτηκε.