ΠΑΤΡΑ: Η μουσική παράσταση με το Γιάννη Παπαμιχαήλ κάνει πανελλαδική πρεμιέρα στο Royal – Στις 14 Ιουνίου

Μία ξεχωριστή παράσταση – αφιέρωμα μεγάλες επιτυχίεςτηςχρυσής εποχήςτουΕλληνικούκινηματογράφουκάνει πανελλαδική πρεμιέρα στηθεατρικήσκηνήτου Royal Theater στηνΠάτρα στις 14 Ιουνίου.

Ο τίτλος; «Έχωένα μυστικό», πουδε θα μπορούσε να είναι τίποτεάλλο από ένα μοναδικό αφιέρωμα στιςμεγάλες επιτυχίεςτουΔημήτρη Παπαμιχαήλ και τηςΑλίκηςΒουγιουκλάκη, των ανθρώπων που έβαλαν τηδικήτους υπογραφήστα κινηματογραφικά και θεατρικά πράγματα τηςχώρας και μεγάλωσαν γενιές και γενιές!

Ένα ονειρικό ταξίδιμετραγούδια όπως: «Καροτσέρη”, “έχωένα μυστικό”, “σήκωχόρεψεσυρτάκι”, “μάτια βουρκωμένα”  και 25 ακόμα μεγάλες επιτυχίεςτης εποχής, τα οποία τοκοινό θα απολαύσειζωντανά, ενώστηνοθόνη θα προβάλλονται σκηνές από τις ταινίες.

Σε αυτότο ταξίδι, καπετάνιος – ενορχηστρωτήςδενείναι άλλος από αυτόν πουέχειηθικάτοδικαίωμα να το πράξει: Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, γιόςτηςΑλίκης και τουΔημήτρη, που θα παίζειζωντανά επί σκηνής  πιάνοσυνθεσάιζερ και έχειτηνευθύνητης επιλογήςτωντραγουδιών. Όπωςτόνισε και ο ίδιος, όπωςτου αφιέρωσε η Αλίκητοτραγούδι « Νανούρισμα», ήρθε η ώρα να το ανταποδώσεικι αυτόςμετοντρόπο τουμέσα από αυτήντην παράσταση.

Μαζίτου η αγαπημένηερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου.

Επί σκηνής θα βρεθούν επίσης, ο μεγάλοςκιθαρίστας ΜιχάληςΣορβίνος, η σπουδαία ΣοπράνοΆννα  Μορφίδου και ο ταλαντούχοςΓιώργοςΓερωνυμάκης.

Τηνσκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Μαγδαληνός, γνωστόςστηνΠάτρα μετηντελευταία σκηνοθεσία του ” Αστρα να πάνε” του Β. Ρίσβα και της Δ. Σακκαλή.

Μέρος των εσόδων των παραστάσεων θα πάει στο ίδρυμα «Μέριμνα του παιδιού» στην Πάτρα.

Το “Εχωένα μυστικό” ξεκινάειτο ταξίδιτουμετρεις παραστάσειςστηνΠάτρα, στις 14, 15, 16 Ιουνίουστηθεατρικήσκηνήτου Royal Theater, στηνΑκτήΔυμαίων 53.

Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα: ΓωνιάτουΒιβλίου, Discover Bookstore, ΦάροςενΠάτραις.

Τιμήεισιτηρίου: 12 ευρώστην προπώληση και 15 ευρώστο ταμείοτουθεάτρου (οιθέσειςείναι αριθμημένες)

Ωρα έναρξης: 21.30