Επιβάτης λεωφορείου στο δρομολόγιο Μαυρομάτι – Ηγουμενίτσα μετέφερε τρία κιλά χασίς

Στο σακίδιο ενός 24χρονου Έλληνα βρέθηκαν κρυμμένες τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών κιλών και 132 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν – Ο νεαρός συνελήφθη και προσήχθη στην Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας

Ήξεραν οι αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών ότι κάποιος από τους επιβάτες ενός λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Μαυρομάτι – Ηγουμενίτσα θα μετέφερε σημαντική ποσότητα ναρκωτικών και έκαναν φύλλο και φτερό τις αποσκευές τους, όταν το ακινητοποίησαν στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας.

Πράγματι, στο σακίδιο ενός 24χρονου Έλληνα βρέθηκαν κρυμμένες τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών κιλών και 132 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Ο νεαρός συνελήφθη και προσήχθη στην Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, για να εξακριβωθεί από ποιον προμηθεύτηκε το χασίς και αν θα το παρέδιδε σε τρίτο πρόσωπο.

*** Στον καταπέλτη του πλοίου που θα απέπλεε από τον βόρειο λιμένα της Πάτρας με προορισμό την Κεφαλονιά έκαναν σωματικό έλεγχο σε έναν Έλληνα επιβάτη οι άνδρες της Ασφάλειας του Λιμενικού και βρήκαν στην κατοχή του μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 18,9 γραμμαρίων και 28 ναρκωτικά χάπια.