Ημέρα πληρωμών στον Παναθηναϊκό

Ένα δείγμα επιστροφής στην κανονικότητα μπορεί να αποδειχθεί η επικείμενη σημερινή πληρωμή των παικτών του Παναθηναϊκού. Οι διοικούντες την ομάδα έχουν ενημερώσει από τη Παρασκευή ότι σήμερα θα μπουν χρήματα από τη δόση Φεβρουαρίου και οι παίκτες που έχουν πειστεί ότι κάτι άλλαξε, περιμένυον σήμερα την επιβεβαίωση αυτού.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η πληρωμή της δόσης Φεβρουαρίου δεν στερεί από τους παίκτες το δικαίωμα προσφυγής αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα έχει αντίκτυπο σε όλους.

Την ίδια στιγμή, ανυπόμονος για το θέμα της πληρωμής είναι ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων θέλει να κάνει πράξη τη δέσμευση της η διοίκηση, ώστε και ο ίδιος να συνεχίσει τις συζητήσεις με τους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ. Άλλωστε οι περισσότεροι παίκτες έχουν τονίσει στον τεχνικό διευθυντή ότι θέλουν να μείνουν στην ομάδα, αρκεί να μην συνεχιστούν… τα περσινά.

Αυτό αφορά σε μεγάλο βαθμό και τους ξένους της ομάδας, αλλά και όσους συζητούν να ενταχθούν στον Παναθηναϊκό, καθώς η τήρηση των υποσχέσεων της διοίκησης θα είναι ένα μήνυμα αξιοπιστίας για την επόμενη μέρα.

Πηγή:sport-fm.gr