(Βιντεο-Φωτο)-Aφίχθη στη Σιγκαπούρη ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν έφθασε στη Σιγκαπούρη, ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών αυτής της πόλης κράτους με μήνυμά του στο Twitter. 

sign

«Καλωσόρισα τον Πρόεδρο Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος μόλις έφθασε στη Σιγκαπούρη», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Βιβιάν Μπαλακρισνάν αναρτώντας μια φωτογραφία που τον εικονίζει να κάνει χειραψία με τον Κιμ, ο οποίος φορά γυαλιά κι ένα σκούρο κοστούμι Μάο.

Στη Σούδα για περίπου 2 ώρες το Air Force One του προέδρου των ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με την εφημερίδα Straits Times και το Channel NewsAsia, ο Κιμ έφθασε στο αεροδρόμιο Τσανγκί της Σιγκαπούρης στις 14:38 (τοπική ώρα, 09:38 ώρα Ελλάδας) με πτήση της Air China και μετέβη  στο ξενοδοχείο St Regis, όπου αναμένεται να διαμείνει η βορειοκορεατική αντιπροσωπεία.

 

China Xinhua News

@XHNews

North Korea’s top leader arrives in Singapore for a scheduled summit meeting with U.S. President

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για απειλές ασφάλειας

Η Σιγκαπούρη δεν έχει λάβει πληροφορίες σχετικά με πιθανές απειλές ασφάλειας για την διεξαγωγή τηςδιάσκεψης κορυφής μεταξύ του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Εσωτερικών Κ. Σανμουγκάν στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

“Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες απειλές,” απάντησε ο ίδιος, σε ερώτηση για το αν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με ενδεχόμενες απειλές ασφάλειας για την επικείμενη διάσκεψη.

Ο Σανμουγκάν επεσήμανε ότι η Σιγκαπούρη έχει λάβει δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, προκειμένου να είναι ασφαλής ο χώρος διεξαγωγής της ιστορικής διάσκεψης, σημειώνοντας ότι η δουλειά των δυνάμεων ασφαλείας συνεχίζεται.