Αξίζουν συγχαρητηρίων οι προσπάθειες του εκπαιδευτικού και ερευνητικού προσωπικού

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, είχε σήμερα ο Αχαιός πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, με την ευκαιρία της υψηλής κατάταξης του Πανεπιστημίου Πατρών στο διεθνές σύστημα αξιολόγησης.
Ο Γιώργος Μαυραγάνης εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στην Πρύτανη για το εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο του Πανεπιστημίου Πατρών και για την έμφαση που δίνει η σημερινή Πρυτανική Αρχή στις αξίες της αριστείας, της ποιότητας, της εξωστρέφειας και της καινοτομίας.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρώην Υφυπουργός: «Αξίζουν συγχαρητηρίων οι προσπάθειες του εκπαιδευτικού και ερευνητικού προσωπικού που σε συνδυασμό με το διοικητικό προσωπικό κατάφεραν και πέτυχαν την αναβάθμιση της θέσης του Πανεπιστημίου Πατρών σε ολα τα συστήματά αξιολόγησης σε οτι αφορά την αναγνώριση του επιπέδου του προσφερόμενου εκπαιδευτικού και ερευνητικού έργου. Η αξιολόγηση ως διαδικασία επιβραβεύει τις προσπάθειες εκείνων που μοχθούν. Ειδικότερα φέτος το Πανεπιστήμιό μας βελτίωσε τη θέση του σε όλους του τομείς αξιολόγησης. Οι διακρίσεις αυτες αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όταν κατακτώνται κάτω από πολύ δύσκολες οικονομικές και πολιτικές συνθήκες».
Η Πρύτανις από την πλευρά της ευχαρίστησε τον Γιώργο Μαυραγάνη, επισημαίνοντας οτι η διάκριση αυτή πιστώνεται κατά κύριο λόγο στο εκπαιδευτικό και ερευνητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου. Επιπροσθέτως, τον ευχαρίστησε για το ειλικρινές ενδιαφέρον του και τη σταθερή στήριξή του στο θεσμό του Πανεπιστημίου.