(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΠΑΤΡΑ: Αναμένουν πράξη για τα πλωτά φράγματα κατά των μεδουσών οι καταστηματάρχες – Εντείνουν τις πιέσεις

Σε ήρεμο κλίμα αλλά με μικρή συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα η γενική συνέλευση του ΣΚΕΑΝΑ, όπου αποφασίστηκε μεταξύ άλλων, η ημερομηνία προσφυγής στις κάλπες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στις 26 Ιουνίου.

Μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής εξελέγησαν με την εξής σειρά, οι Παναγιώτης Κολλιόπουλος, Αντωνία Σαμιώτη και Θεόδωρος Χριστοδουλόπουλος με αναπληρωματικούς τους Ευάγγελο Πίτσα και Ανδρέα Πλιάτσικα.

Ο πρόεδρος της γενικής συνέλευσης Σπύρος Ματθαιόπουλος, ενημέρωσε το σώμα ότι η προσωρινή διοίκηση που είχε οριστεί με απόφαση του Πρωτοδικείου Πατρών, δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει παραλαβή του ταμείου από την προηγούμενη διοίκηση και ζήτησε έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο.

Επίσης, έγινε ενημέρωση για το θέμα των μεδουσών, όπου η περιφέρεια αποφάσισε να δεσμεύσει κονδύλι 1 εκ. ευρώ για την τοποθέτηση διχτυών. Το σώμα αποφάσισε να ζητήσει επίσημη ενημέρωση ώστε ο σύλλογος να καταθέσει τις προτάσεις του το συντομότερο δυνατόν.

Ακόμα, η εκκαθάριση του μητρώου μελών που αποτέλεσε αφορμή για την εκδήλωση έντονων αντιπαραθέσεων, έχει προχωρήσει και ελάχιστα μέλη από τα 1300 δεν έχουν προχωρήσει ακόμα σε επικαιροποίηση των στοιχείων τους.

Το Μέλος του προσωρινού Δ.Σ Σπύρος Στεργίου, λίγο πριν μίλησε στον ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4