(ΗXHTIKO): Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στον ΣΚΑΪ 89.4 για το «Έχω ένα μυστικό» με τη Μελίνα Ασλανίδου

Μία ξεχωριστή παράσταση – αφιέρωμα μεγάλες επιτυχίες της χρυσής εποχής του Ελληνικού κινηματογράφου κάνει πανελλαδική πρεμιέρα στη θεατρική σκηνή του Royal Theater στην Πάτρα στις 14 Ιουνίου.

Ο τίτλος; «Έχω ένα μυστικό», που δε θα μπορούσε να είναι τίποτε άλλο από ένα μοναδικό αφιέρωμα στις μεγάλες επιτυχίες του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη, των ανθρώπων που έβαλαν τη δική τους υπογραφή στα κινηματογραφικά και θεατρικά πράγματα της χώρας και μεγάλωσαν γενιές και γενιές!

Ένα ονειρικό ταξίδι με τραγούδια όπως: «Καροτσέρη”, “έχω ένα μυστικό”, “σήκω χόρεψε συρτάκι”, “μάτια βουρκωμένα” και 25 ακόμα μεγάλες επιτυχίες της εποχής, τα οποία το κοινό θα απολαύσει ζωντανά, ενώ στην οθόνη θα προβάλλονται σκηνές από τις ταινίες.

Μαζί του η αγαπημένη ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου και ο μεγάλος κιθαρίστας Μιχάλης Σορβίνος, η σπουδαία Σοπράνο Άννα Μορφίδου και ο ταλαντούχος Γιώργος Γερωνυμάκης.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Μαγδαληνός, γνωστός στην Πάτρα με την τελευταία σκηνοθεσία του ” Αστρα να πάνε” του Β. Ρίσβα και της Δ. Σακκαλή.

Για τη σύλληψη της ιδέας, το φιλανθρωπικό σκοπό της, αλλά και το τι θα δούμε στην κεντρική σκηνή του Royal την παραπάνω εβδομάδα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φιλοξενήθηκε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ 89.4 από τον Ανδρέα Κατωπόδη.

Ακούστε τι μας είπε: