ΑΧΑΪΑ: Πέντε νέες συλλήψεις από την Αστυνομία – Για κλοπές, ναρκωτικά και παράνομη εργασία

Σύλληψη αλλοδαπού  για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 58χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του  Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 38χρονος , διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του  Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης επτά μηνών για κλοπή.

Σύλληψη για παράνομη είσοδο

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, δυο αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 33 και 31 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Σύλληψη για κατοχή  ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 40χρονος , διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή

Εξιχνιάστηκε άμεσα, κλοπή που διαπράχθηκε χθες το μεσημέρι  στο Αίγιο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου  ο οποίος χθες το μεσημέρι εισήλθε σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης φορτηγών, εταιρείας αγροτικών προϊόντων και αφαίρεσε τέσσερις μπαταρίες.