Πώς Κέιτ, Γουίλιαμ, Μέγκαν και Χάρι καταφέρνουν να βγαίνουν κρυφά από το παλάτι [εικόνες]

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μπαίνουν και βγαίνουν από το παλάτι του Κένσινγκτον;

Ένα νέο βίντεο, δείχνει ένα ελικόπτερο να προσγειώνεται στο χώρο του παλατιού στο Hyde Park. Ο χρόνος είναι φυσικά σημαντικό κλειδί – ένα αυτοκίνητο με σοφέρ περιμένει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας για να τους μεταφέρει στο παλάτι, ενώ ένοπλοι αστυνομικοί στέκονται στο γκαζόν.

 

 

 

 

 

Οι απλοί πολίτες που τυχαίνει να βρίσκονται στο Hyde Park εκείνη την ώρα μπορούν μάλιστα, να παρακολουθήσουν την άφιξη της βασιλικής οικογένειας. Ο χώρος προσγείωσης του ελικοπτέρου είναι ανοιχτός για όλους αλλά το γκαζόν περιβάλλεται από έναν χαμηλό φράχτη, ώστε να μην μπορούν οι περαστικοί να φτάσουν πολύ κοντά.

Η 92χρονη βασίλισσα και η οικογένειά της ταξιδεύουν τακτικά με ελικόπτερο από το ένα σπίτι στο άλλο. Εκτός από την επίσημη κατοικία της Αυτής Μεγαλειότητας στο Λονδίνο, το παλάτι του Μπάκιγχαμ, η μονάρχης έχει επίσης σπίτια, μεταξύ πολλών, στο Γουίνσδορ, στο Νόρφολκ και στο Μπαλμόραλ.

Πρόσφατα, μάλιστα χρησιμοποίησε ελικόπτερο για να πετάξει μέχρι το παλάτι του Κένσινγκτον, στις αρχές, Μαϊου, για να γνωρίσει το νέο της δισέγγονο, πρίγκιπα Λούις. Η βασίλισσα εθεάθη να κατεβαίνει από το προσωπικό της ελικόπτερο με μια ανθοδέσμη στο χέρι – πιθανώς ένα δώρο για την Κέιτ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η δουισσα του Κέμπριτζ ζουν σε ένα σπίτι με 20 υπνοδωμάτια στο παλάτι του Κένσινγκτον. Το σπίτι τους, διαμέρισμα 1Α, χωρίζεται σε τέσσερις ορόφους και διαθέτει ένα ευρύχωρο καθιστικό, μεγάλη κουζίνα, τρία κύρια υπνοδωμάτια με νοτυλάπες – δωμάτια, τρία μπάνια και παιδικά δωμάτια. Υπάρχουν επίσης γραφεία προσωπικού, με εννέα υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, δύο κουζίνες και δύο καθιστικά. Επιπλέον, υπάρχει ένα μεγάλος περιφραγμένος κήπος όπου τα μεγαλύτερα παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέιτ, πρίγκιπας Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ, μπορούν να παίζουν ανενόχλητα έξω.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πρόκειται να μετακομίσουν σύντομα δίπλα στον Γουίλιαμ και την Κέιτ. Οι νεόνυμφοι ζουν, προς το παρόν στο Nottingham Cottage, ένα μικρό σπίτι με δύο υπνοδωμάτια, στο παλάτι του Κένσινγκτον, αλλά σχεδιάζουν να μετακομίσουν στο πολύ μεγαλύτερο διαμέρισμα 1, με 21 δωμάτια όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης. Τα σπίτια των Γουίλιαμ – Κέιτ και Χάρι – Μέγκαν συνδέονται με παρακείμενες πόρτες, κάτι που σημαίνει ότι τα ζευγάρια μπορούν να επισκέπτονται το ένα το άλλο, χωρίς να εντοπίζονται από το κοινό.

Πηγή: Πώς Κέιτ, Γουίλιαμ, Μέγκαν και Χάρι καταφέρνουν να βγαίνουν κρυφά από το παλάτι [εικόνες] | iefimerida.gr