Η Αγγελική Νικολούλη ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Alpha

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό, ο ALPHA ανακοίνωσε σήμερα την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος, που καθηλώνει την κοινή γνώμη με τις αποκαλυπτικές της έρευνες, θα βρίσκεται στο δυναμικό του καναλιού και την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε την ανακοίνωση του καναλιού:

Η Αγγελική Νικολούλη, με την πολύχρονη εμπειρία της και τη μαχητική, μεθοδική και επίμονη έρευνά της, έρχεται για άλλη μια τηλεοπτική χρονιά στον Alpha για να συνθέσει τα κομμάτια των πιο δύσκολων παζλ και να εντοπίσει τη λύση των πιο πολύπλοκων γρίφων.

Η Αγγελική Νικολούλη βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της τηλεθέασης, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού το οποίο την αναδεικνύει νικήτρια στην τηλεοπτική μάχη. Πάνω όμως από την τηλεοπτική επιτυχία, βρίσκεται το σπουδαίο -και πολυβραβευμένο- κοινωνικό της έργο: Η έγκριτη δημοσιογράφος έχει διαλευκάνει εκατοντάδες υποθέσεις που αποτέλεσαν σπαζοκεφαλιά για τις Αρχές, συντάραξαν την κοινή γνώμη και φιλοξενήθηκαν εκτενώς στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Το θρυλικό «Φως Στο Τούνελ» βαδίζει στην 24η τηλεοπτική του χρονιά και συμπληρώνει 6 χρόνια στον Alpha, με μία βασική αρχή: Για την Αγγελική Νικολούλη δεν υπάρχουν άλυτες υποθέσεις.