(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ήχους και τραγούδια παρουσίασε το “ARMONY ENSEBLE”

Ο χώρος του αίθριου, στο παλαιό  Δημοτικό Νοσοκομείο της Πάτρας, αποδείχθηκε τελικά μικρός, για να φιλοξενήσει τους φίλους της μουσικής και όσους με αφορμή την έναρξη των εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας, τον γέμισαν ασφυκτικά, προκειμένου να απολαύσουν  τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε.

Η πρώτη εκδήλωση του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας, «πλημμύρισε» τους χώρους του παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, με μοναδικούς ήχους και  τραγούδια, που παρουσίασε το “ARMONY ENSEBLE”, παραθέτοντας τραγούδια Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Το σχήμα παρουσίασε ένα μουσικό πρόγραμμα, με τραγούδια εφ’ όλης της ύλης και τίτλο «ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ».

Στη διάρκεια της συναυλίας , ακούστηκαν τραγούδια από μιούζικαλ, τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει ξένοι τραγουδιστές (Εντίθ Πιάφ, Σεζάρια Εβόρα, Kurt Weill , Mecano, Claudio Villa) καθώς και τραγούδια Ελλήνων δημιουργών (Θ. Μικρούτσικου Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζιδάκι).

Το Armony Enseble απαρτίζουν η Μαρουτσέλλα Γασπαρινάτου, Φωνή, Ζαφειρόπουλος Ανδρέας, Πιάνο ,              Θωίδης Παναγιώτης, Κρουστά , Γιούλης Χρήστος , Ηλεκτρικό Μπάσο