Πρωθυπουργός βίας και ανομίας!

Με την πρωτοφανή ανοχή της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ο «Ρουβίκωνας», αντιεξουσιαστές και πάσης φύσεως αναρχικοί, συνεχίζουν ανενόχλητοι την εγκληματική δράση τους.

Εισβάλλουν όπου και όποτε θέλουν, σπάνε, τα κάνουν γυαλιά – καρφιά και στη συνέχεια αποχωρούν, αφότου ολοκληρώσουν το καταστροφικό έργο τους, σαν να μην τρέχει τίποτα.

Οι επιθέσεις έχουν πάντα ένα δήθεν ιδεολογικό κίνητρο, το οποίο υπαγορεύεται συνήθως από τη συμπαράσταση σε τρομοκράτες και δολοφόνους, ενώ έχουν ως αντικειμενικό σκοπό να εκβιάσουν την Πολιτεία ώστε να υποκύψει στις απαιτήσεις τους.

Τελευταίο κρούσμα η επίθεση στο υπουργείο Ανάπτυξης, με «αίτημα» να δοθεί και νέα άδεια στον εκτελεστή και αρχιδολοφόνο της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η κυβέρνηση, στελέχη της οποίας κάνουν λόγο για «ακτιβιστικές ενέργειες», εξακολουθεί να ανέχεται σκανδαλωδώς τη δράση των αγαπημένων της παιδιών, ενώ την ίδια ώρα έχει δέσει τα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας και όχι μόνο δεν την αφήνει να κάνει τη δουλειά της, αλλά την υποχρεώνει και σε μια παθητική στάση έναντι των επιθέσεων των κουκουλοφόρων που θέλουν πλέον

νεκρούς αστυνομικούς, όπως αποδείχθηκε και από τη δολοφονική επίθεση τους κατά δυνάμεων των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη.

Από θαύμα δεν έχουμε θρηνήσει ακόμη κάποιο αστυνομικό. Αλλά δεν μπορούμε να ελπίζουμε συνεχώς σε θαύματα.

Δυστυχώς, ο κ. Αλέξης Τσίπρας, καθώς είναι πλέον προσωπικά υπεύθυνος για όσα συμβαίνουν, αποδεικνύεται ότι δεν είναι μόνο ο πρωθυπουργός των φόρων και του ψέματος. Είναι και ο πρωθυπουργός της βίας και της ανομίας. Η ασφάλεια αποτελεί κοινωνικό αγαθό και δημοκρατικό δικαίωμα όλων των Ελλήνων, ακλόνητη και αδιαπραγμάτευτη σταθερά ενός ευνομούμενου Κράτους.

Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι, ως κυβέρνηση, θα πράξει τα δέοντα για την εδραίωση της νομιμότητας και την εμπέδωση της δημόσιας τάξης.

 

Του Θανάση Νταβλούρου