Καταφέραμε να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο το θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης

Επιστολή στον επικεφαλής της παράταξης «Οικολογική Δυτική Ελλάδα» και υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιώργο Κανέλλη , απέστειλε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Αγγελόπουλος, με αφορμή την αντικατάστασή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο, από τον Βασίλη Κουμπούρα (στο πλαίσιο εσωτερικής συμφωνίας της παράταξης).
Ο κ. Αγγελόπουλος αφού επισημαίνει την άψογη συνεργασία που υπήρξε στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου τονίζει:

«Αγαπητέ φίλε και συνάδελφε,

Επιθυμώ, με αφορμή την αποχώρησή σου από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, να σε ευχαριστήσω ειλικρινά για την αποτελεσματική και ουσιαστική συνεργασία που είχαμε τον τελευταίο χρόνο, κατά τον οποίο είχα την τιμή να αναλάβω τα καθήκοντα του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Οφείλω να εξάρω το πνεύμα συνεργασίας, τις ποιοτικές παρεμβάσεις, τις δυναμικές πρωτοβουλίες, τον αμοιβαίο σεβασμό, την προσπάθεια για σύνθεση απόψεων, που επέδειξες καθ’ όλο το διάστημα από την ανάδειξη των περιφερειακών αρχών έως σήμερα. Πιστεύω ότι καταφέραμε να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο το θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και να λειτουργήσουμε σε ένα πολύπλευρο, δημοκρατικό περιβάλλον με κέντρο τον πολίτη της Δυτικής Ελλάδας.

Είμαι βέβαιος ότι με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσεις από όποιο θεσμικό ή μη μετερίζι αποφασίσεις να δραστηριοποιηθείς, μέσα στο πλαίσιο ενός υψηλού βαθμού συνεννόησης και ενεργητικής συμμετοχής.

Θέλω από την καρδιά μου να σου ευχηθώ καλή συνέχεια σε μια πορεία που θεωρώ ότι θα έχει επιτυχίες, τις οποίες θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον και χαρά.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
O Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας
Γεώργιος Παν. Αγγελόπουλος»