Πάτρα:The Bridge Experience 2018-Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της διοργάνωσης

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου για το The Bridge Experience 2018! Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της διοργάνωσης καθώς και λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουν οι αθλητές και αθλήτριες. Αξίζει να αναφερθεί ότι η συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών για αυτό και δεν πραγματοποιούνται πλέον εγγραφές!

Ο Αντιπερειφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Δυτικής Ελλάδας, Κωνσταντίνος Καρπέτας μίλησε για τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής ενώ ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε, Γιάννης Φρέρης εξέφρασε την πίστη του ότι και φέτος η διοργάνωση θα στεφθεί από απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

Η Γιάννα Μαυρόγιαννη από τους «Lilly’s Warriors» μίλησε για την εθελοντική ομάδα που τρέχει ή περπατά και βοηθάει παράλληλα την Lilly η οποία δίνει τον δικό της αγώνα ζωής στις ΗΠΑ και η Ευγενία Τζαννίνη από την κολυμβητική ομάδα «Pastra Cretonaxiosa» αναφέρθηκε στην στήριξη της ομάδας σε αριστούχους μαθητές ακριτικών νησιών της χώρας μας μέσω της νέας δράσης ”ExcellenSea”.

Στη συνέντευξη τύπου – μεταξύ άλλων – έδωσαν το παρόν ο Παραολυμπιονίκης του Ρίο και δεύτερος παγκόσμιος πρωταθλητής στην κολύμβηση ΑΜΕΑ, Δημήτρης Καρυπίδης, ο Adam –Ocean- Walker, ο ένας από τους 9 ανθρώπους παγκοσμίως που έχει επιτύχει να ολοκληρώσει τα 7 πιο σημαντικά θαλάσσια περάσματα του κόσμου (Στενό της Μάγχης, Γιβραλτάρ, Στενά της Νέας Ζηλανδίας κ.α.) καθώς και ο πρωταθλητής ποδηλασίας ΑΜΕΑ, Νίκος Παπαγγελής.

Μεγάλος χορηγός του The Bridge Experience 2018 είναι το Φυσικό Μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ που θα ενυδατώνει όλους τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης! Για την αντηλιακή προστασία των αθλητών θα φροντίσει η πρώτη εταιρεία φυσικών καλλυντικών στην Ελλάδα APIVITA!