Η γκάφα του παλατιού εξόργισε τους φαν της Μέγκαν Μαρκλ -Τι εξαφάνισαν;

Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, η Μέγκαν Μαρκλ ενσωματώνεται σταδιακά στο παλάτι. Όμως, το παλάτι έκανε κάτι που εξόργισε τους φαν της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αμέσως μετά τον γάμο της με τον Χάρι,η Μαρκλ απέκτησε τη δική της σελίδα στο site του παλατιού.

Εκεί, προς έκπληξή τους, οι φαν της Μαρκλ είδαν να λείπει κάτι πολύ σημαντικό από το βιογραφικό της.

Οι υπεύθυνοι της σελίδας είχαν εξαφανίσει όλη την καριέρα της στην υποκριτική.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο μίνι βιογραφικό της Δούκισσας του Sussex αναφέρονταν στοιχεία για την φιλανθρωπική της δράση, ενώ η 7ετής συμμετοχή της στο Suits, ήταν άφαντη με μόνη αναφορά, την φράση «σε γυρίσματα στο Τορόντο».

Μετά από τη δυσαρέσκεια των θαυμαστών της, το βιογραφικό της Μαρκλ άλλαξε. Πλέον, το προφίλ της Μέγκαν στο royal.uk περιλαμβάνει και την υποκριτική πορεία της.

Η αλλαγή στο bio, έγινε γρήγορα ορατή, μιας και προστέθηκε τουλάχιστον μια παράγραφος, στην οποία αναφέρεται πως η Αυτού Μεγαλειότητα εργάστηκε ως ηθοποιός στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

«Ο πιο γνωστός ρόλος της ήταν εκείνος της Rachel Zane στην τηλεοπτική σειρά Suits για επτά σεζόν και 100 επεισόδια. Στη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, η Δούκισσα μετακόμισε στο Τορόντο του Καναδά, το οποίο θεωρεί δεύτερο σπίτι της», τονίζει το σύντομο βιογραφικό.

Η Μέγκαν είχε μιλήσει για την καριέρα της ως ηθοποιός στην κοινή συνέντευξη με τον Χάρι, όπου τόνισε ότι είναι περήφανη για όσα έχει κάνει, αλλά ήταν πια η στιγμή να δουλέψει με τον Χάρι ως ομάδα.

Φωτογραφίες: Reuters