(Βιντεο)-Είναι 126 χρονών και δε σταματά να φλερτάρει

Μπορεί να είναι 126 χρονών όμως έχει περισσότερη ενέργεια και από έναν εικοσάρη! “Δεν σταματά να φλερτάρει άλλες γυναίκες”, δηλώνει η γυναίκα του.
Αυτός ο 126χρονος από το Λίβανο έχει περισσότερη ενέργεια από ένα εικοσάρη! Ο Suliman Al Mul δηλώνει ότι νιώθει πιο νέος από ποτέ και αποκαλύπτει τα μυστικά μακροζωίας.

Γεννήθηκε κατά την περίοδο της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, θυμάται όταν βυθίστηκε ο Τιτανικός και όταν ξεκίνησε ο Β΄Παγκόσμιος Πολέμος. Αυτός ο άνδρας έχει δει τα πάντα αλλά και έχει κάνει…

Το τελευταίο του παιδί, καρπός της αιώνιας αγάπης του με την γυναίκα που ζει στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια, Samira, ήρθε στον κόσμο πριν 8 χρόνια. «Ακόμα τον βλέπω να φλερτάρει άλλες γυναίκες στον δρόμο! Δεν σταματά! Δεν κάνω πλάκα, αλήθεια σας λέω!», δηλώνει με παράπονο στην κάμερα η σύζυγος του.

Ο Suliman καπνίζει εδώ και 80 ολόκληρα χρόνια, πίνει πού και πού αλλά δηλώνει ότι έχει βρει το μυστικό για να ζήσει κανείς πολλά χρόνια. Περπατά πάνω από 3 χιλιόμετρα τη μέρα και απασχολείται συνέχεια με τις δουλειές του σπιτιού και τον κήπο. «Όταν η γυναίκα λείπει από το σπίτι, μαγειρεύω για τα παιδιά και κάνω ό,τι χρειαστεί. Γίνομαι και μάνα και πατέρας», αναφέρει ο ίδιος.

Και συμπληρώνει: «Όλοι οι άνθρωποι και οι φίλοι της γενιάς μου πέθαναν. Έχω μείνει μόνο εγώ…». Όσο για το μυστικό του… τσάι με βότανα που σύμφωνα με τον ίδιο «και νεκρούς ανασταίνει!».

Δείτε το βίντεο: