Πώς να λευκάνετε τα δόντια σας με φυσικό τρόπο σε μόλις 3 λεπτά!

Ο καθένας μας θέλει να έχει λαμπερό και λευκό χαμόγελο. Πολλοί είναι οι παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν σημαντική χρώση των δοντιών, όπως ορισμένα τρόφιμα ή υγρά, το κάπνισμα και η ηλικία.

Η λεύκανση των δοντιών στον οδοντίατρο μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα, όμως κοστίζει αρκετά! Στο βίντεο θα δείτε πώς να λευκάνετε τα δόντια σας με φυσικό και ανέξοδο τρόπο!

Ο χυμός λεμονιού βοηθάει στη λεύκανση των δοντιών: αφήστε τον για μερικά δευτερόλεπτα στα δόντια σας.

Επίσης, η μαγειρική σόδα έχει αποτελέσματα στη λεύκανση των δοντιών, άλλωστε οι περισσότερες οδοντόκρεμες περιέχουν μαγειρική σόδα στη σύνθεσή τους. Μπορείτε να την αναμίξετε με νερό και να βουρτσίζετε τακτικά τα δόντια σας.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, μπορείτε να συνδυάσετε τα δύο παραπάνω υλικά για καλύτερα αποτελέσματα!

Πώς θα φτιάξετε το μείγμα

Βάλτε σε ένα δοχείο ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα και ρίξε λίγες σταγόνες λεμόνι μέχρι να δημιουργηθεί αφρός. Μόλις ο αφρός φύγει βάλτε λίγη ποσότητα στην οδοντόβουρτσα και απλώστε την στα δόντια. Αφήστε το μείγμα για 3 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά το στόμα σας.

Προσοχή! Το συγκεκριμένο μείγμα μπορεί να βλάψει το σμάλτο των δοντιών, για αυτό καλό θα ήταν να το εφαρμόζετε μία φορά την εβδομάδα!