Πετρούνιας-Μιλλούση θα ζήσουν μαζί-Ξεπέρασαν την κρίση, έτοιμοι για όλα

Ένα ζευγάρι χαμηλών τόνων και στην επαγγελματική και την προσωπική του ζωή. Οι λόγοι που τους βλέπουμε και τους ακούμε είναι οι επιτυχίες τους στον αθλητισμό.  Η κρίση , όμως, στη σχέση τους κυκλοφόρησε και δεν πέρασε απαρατήρητη. Τώρα, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης της ενόργανης και η πρωταθλήτρια της δοκού ισορροπίας ζουν μαζί στα νότια προάστια και σχεδιάζουν το κοινό επαγγελματικό βήμα τους. Αυτή την περίοδο βρίσκονται στην προετοιμασιά της δημιουργίας ενός συλλόγου-γυμναστηρίου ενόργανης γυμναστικής στην περιοχή που κατοικούν.

«Ετοιμάζουμε ένα γυμναστήριο με τον Λευτέρη. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις μία αίθουσα ενόργανης γυμναστικής στην Ελλάδα. Προσπαθούμε να φτιάξουμε έναν σύλλογο-γυμναστήριο ενόργανης γυμναστικής για μικρούς και μεγάλους και έχουμε κάνει κάποιες κινήσεις για να κάνουμε την αγάπη μας επάγγελμα και να προσπαθήσουμε να τη μεταδώσουμε σε όσους περισσότερους μπορούμε», εξηγεί η Βασιλική Μιλλούση.

Οι δυο τους ήρθαν κοντά μέσα από την κοινή αγάπη τους για τον αθλητισμό, ερωτεύτηκαν και έγιναν ζευγάρι από την άνοιξη του 2014. Για περίπου τριάμισι χρόνια υπήρξαν αχώριστοι. Τον περασμένο Ιούνιο όμως, οι αυξημένες υποχρεώσεις και οι εντατικοί ρυθμοί προπονήσεων έφεραν σύννεφα που εξελίχθηκαν σε κρίση.
Ο Λευτέρης αύξησε τους προπονητικούς του ρυθμούς και η Βασιλική αποφάσισε να φύγει για το εξωτικό Παλαουάν στις Φιλιππίνες, προκειμένου να συμμετάσχει στο «Nomads». Όταν αγωνιζόταν στο παιχνίδι έλαβε ένα δώρο από τον Λευτέρη, που τη συγκίνησε ιδιαίτερα. Όταν αποχώρησε από το ριάλιτι, στα μέσα του Δεκεμβρίου, έγιναν και πάλι ζευγάρι. Τελικά, αυτός ο έρωτας είναι πολύ δυνατός και τους οδήγησε στο επόμενο επίπεδο της συγκατοίκησης.