(ΦΩΤΟ)-ΑΙΓΙΟ: Μουσικές στιγμές για τα παιδιά του 10ου Δημοτικού Σχολείου

Μετά τις εμφανίσεις φέτος της χορωδίας του 10ου δημοτικού σχολείου Αιγίου στην Θεσσαλονίκη και στο Αίγιο, με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και η εμφανισή της στην 4η Μαθητική Χορωδιακή Συνάντηση με θέμα: «Αναζητώντας… μελωδικά μονοπάτια» που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο «Royal» στην Πάτρα.

Οι φετινές μουσικές διαδρομές δεν τελείωσαν όμως εκεί . Την επόμενη μέρα μια ολόκληρη συμφωνική ορχήστρα περίμενε τα παιδιά του σχολείου από το Γυμνάσιο Αnshbach της Γερμανίας . 50 παιδιά με τα οργανά τους έπαιξαν το παραμύθι του Πέτρου και του λύκου όπου οι χαρακτήρες του παραμυθιού αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα μουσικά όργανα . Στο τέλος τα παιδιά τις χορωδίας άρχισαν να τραγουδούν στα παιδιά της ορχήστρας και αυτό που ακολούθησε μόνο η μουσική με την μαγική αυτή δύναμη που έχει μπορεί να το κάνει,….σίγουρα για τα παιδιά ήταν άλλη μια εμπειρία που θα θυμούνται σε όλη τους την ζωή!

Θερμά συγχαρητήρια και ευχές σε όλα τα παιδιά του σχολείου μας που μέσα από την μουσική βρίσκουν δρόμους χαράς και δημιουργίας , ευχαριστίες επίσης στο μουσικό μας το διευθυντή μας και όλο το διδακτικό προσωπικό

Η προεδρος του συλλογου γονέων

Ντία Παναγοπούλου