ΕΟΚ: Δεν ακολουθούμε τον δρόμο των ψευδών και κατευθυνόμενων δημοσιευμάτων

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει ότι η κατάσταση δεν ήταν όπως ακριβώς μεταδόθηκε όσον αφορά το «μπάχαλο» στην ΚΕΔ το μεσημέρι της Τετάρτης (30/5).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η παγιωμένη, ετήσια, πάντα παραμονές της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, συνήθεια των «εμπρηστικών» ενεργειών που συνοδεύεται από στοχευμένα, κατευθυνόμενα και με πλήθος ψευδών και κακοηθειών δημοσιευμάτων έκανε και φέτος την εμφάνισή της.

Οι επαναλαμβανόμενες προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων και, κυρίως, δημιουργίας άλλοθι για… πάσα χρήση και όποια ανάγκη προκύψει, από συγκεκριμένα, γνωστά σε όλους κέντρα έχουν καταντήσει μια εσκεμμένη ρουτίνα που πλήττει σοβαρά το άθλημα.

Μπορεί επί χρόνια να μην φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα εντυπωσιασμού και πλέον να μην γίνονται από κανέναν πιστευτές οι αιτιάσεις και οι φαντασιώσεις, όμως, επ’ ουδενί πτοούν τους υποκινητές τους. Η ΕΟΚ παρακολουθεί με προσοχή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ακολουθεί τον δρόμο τους.

Αρνείται κατηγορηματικά να συμμετάσχει και συνδράμει στις συντονισμένες προσπάθειες απαξίωσης του αθλήματος, αλλά δεν θα επιτρέψει και την ανεξέλεγκτη δράση των εμπνευστών και υποκινητών. Δυστυχώς, ο λόγος ως προς τα ψευδή, συκοφαντικά και κατευθυνόμενα δημοσιεύματα πλέον θα περάσει στην δικαιοσύνη.»

Πηγή: gazzetta.gr