Διορίζουν ως υποδιοικήτρια στο ΠΠΝΡίου μετά τις γνωστές σε βάρος της καταγγελίες

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Για τις ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ
με αφορμή τα ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ γύρω από την ΤΕΩΣ επι της ΟΥΣΙΑΣ
ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ του ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΝΝΘώρακος της ΝΔ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΩΡΑΙΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ βλέπουμε να έχουν αυτοί εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαιτέρως αυτοί εκεί στην αυτοαποκαλούμενη ¨αριστερή¨ συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Αυτά τα λέμε με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, που θέλουν την τέως υποδιοικήτρια του πάλαι ποτέ ΝΝΘώρακος να την διορίζουν ως Υποδιοικήτρια στο ΠΠΝΡΙΟΥ, μετά τις γνωστές σε βάρος της καταγγελίες.
Αντί λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ να αποπέμψει αυτόν τον κομματικό διορισμό, την Υποδιοικήτρια του πάλαι ποτέ , αμέσως μετά τις γνωστές και μάλιστα υπαρκτές όπως φάνηκε καταγγελίες, καταγγελίες που απασχόλησαν ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία και οι οποίες σημειωτέον δεν διαψεύστηκαν από κανέναν παραμένοντας έτσι ακόμη αναπάντητες, βλέπουμε αυτά τα προκλητικότατα δημοσιεύματα, που πραγματικά εξοργίζουν κάθε δημοκρατικό πολίτη.
Εξοργιστικό επίσης είναι και το γεγονός, ότι παρά την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ και ΕΠΙΣΗΜΩΣ πλέον του ΝΝΘώρακος, αυτήν την διατηρούν στη ¨θέση της¨. Ένα μήνα μετά την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του ΝΝΘώρακος, η συγκυβέρνηση και προσωπικά ο Κος Πολάκης, που έχει και την σχετική ευθύνη, αυτός που τον τελευταίο καιρό παρουσιαζόταν και ως αρχάγγελος της κάθαρσης, αυτήν ακόμη δεν την έχουν καταργήσει…….
Άν είναι δυνατόν…
Προκλητικό επίσης και εξοργιστικό είναι βεβαίως και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη, χωρίς ίχνος ευαισθησίας έρχεται καθημερινά στο Νοσοκομείο σα να μην συμβαίνει τίποτε, παρ΄ ότι δεν έχει πλέον κανένα ρόλο……..

Μπράβο τους λοιπόν…..
για τις δημοκρατικές τους ευαισθησίες και κυρίως για τα αντανακλαστικά τους…..
Έλεος πιά……….
Πλάκα θα έχει να διαπιστώσουμε ότι ο Ελληνικός Λαός την πληρώνει ακόμη. Θα απειληθούμε και πάλι με μηνύσεις εάν εντοπίσουμε και δημοσιοποιήσουμε την πιθανή πληρωμή της και γι΄ αυτό το χρονικό διάστημα…που κάθεται στο Νοσοκομείο χωρίς θέση και αντικείμενο.
………………………………………
ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε.Γ. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.ΣΥ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Κώστας Πετρόπουλος