ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Οι βραβεύσεις για τον Διαγωνισμό Συγγραφής Παιδικού Παραμυθιού

Σε μια εποχή που πολλοί υποστηρίζουν ότι τα παιδιά έχουν χάσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους λόγω της πολυμορφίας, της πολυσημίας και της πολυτροπικότητας της πληροφορίας (διαδίκτυο – τηλεόραση), η δημιουργική γραφή δεν είναι παρά μόνο η αρχή στο ταξίδι της εξερεύνησης του λογοτεχνικού λόγου. Είναι ένας δρόμος για την καλλιέργεια και ανάπτυξη όλων των αισθήσεων μέσα από την Τέχνη. Ένας τρόπος έκφρασης και ζωής.
Θα θλελαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους μικρούς μας συγγραφείς που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, ταξιδεύοντας μας με τα υπέροχα παραμύθια τους, τους Διευθυντές/ Διευθύντριες, Εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων και τους γονείς των παιδιών για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον καθηγητή μουσικής κ. Παπαγγελόπουλο Άγγελο και τους μαθητές Μπομποτσάρη Αθηνά, Σακελλαρίου Κωνσταντίνο και Μίγγου Λένα για το υπέροχο μουσικό ταξίδι που μας χαρίσανε. Ευχαριστούμε θερμά την κριτική μας επιτροπή κ. Παναγιωτακοπούλου Μαρία, Φιλόλογο, Συγγραφέα,
Υπεύθυνη Εκδόσεων Ηδύφωνο, την κ. Παναγιωτοπούλου Ελένη, Φιλόλογο, Υπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης του 2ου Γυμνασίου Αιγίου και τον εκπαιδευτικό κ. Παρίση Σπυρίδων. Τα θερμά μας συγχαρητήρια στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου για το ντοκιμαντέρ που επιμελήθηκε σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς των ΣΤ τάξεων κ. Κολυπέρα Νικόλαο και κ. Δημητρίου Μιχάλη καθώς και στους μαθητές. Εξαίρετη δουλειά. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο της Παναιγιαλείου Ένωσης Συνεταιρισμών κ. Σωτηρόπουλο Αθανάσιο καθώς και τον Γενικό Διευθυντή της Παναιγιαλείου Ένωσης Συνεταιρισμών κ. Σταυρόπουλο Μίλτο για τη χορηγία των βραβείων των νικητών καθως και των αναμνηστικών δώρων. Ευχαριστούμε επίσης την κ. Κατεχάκη Ελευθερία χημικό της Π.Ε.Σ για την εξαίρετη παρουσίαση. Ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική κάλυψη τόσο του ήχου όσο και του φωτισμού του διαγωνισμού τον κ. Μάντικα Χάρη.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας . Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου περιμένοντας να μας ταξιδέψουν οι μικροί μας συγγραφείς στα μονοπάτια των παραμυθιών μέσω της δημιουργικής και της κριτικής σκέψης, της αφήγησης, της συγγραφής και της εικονογράφησης.

 

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ.