Τετραήμερες Εκδρομές της Αγροτικής Εστίας 2018

Το πρόγραμμα αφορά 12.500 δικαιούχους, περιλαμβάνει τετραήμερες εκδρομές (3 διανυκτερεύσεις σε τουριστικά καταλύματα) σε συμβεβλημένα, με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ, τουριστικά γραφεία και ισχύει από 18/6/2018 έως 10/5/2019 (ημερομηνία έναρξης της τελευταίας εκδρομής του έτους).

Οι αιτήσεις των δικαιούχων υποβάλλονται έως και τη Δευτέρα 11/06/2018 στα ΚΕΠ όλης της χώρας.

Στις εκδρομές πρέπει να προσφέρονται οι ακόλουθες υπηρεσίες (κατ’ ελάχιστον):

Μεταφορά από και προς την αφετηρία και από και προς τους τοπικούς προορισμούς.
Διαμονή για τρεις διανυκτερεύσεις σε δωμάτια με ιδιαίτερο λουτρό και πρωινό, σε καταλύματα νομίμως λειτουργούντα, κατηγορίας δύο αστέρων (2*) και άνω για τα ξενοδοχεία, τριών και τεσσάρων κλειδιών για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια/διαμερίσματα.
Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
Οι εκδρομές περιλαμβάνουν και επισκέψεις σε ιστορικά, πολιτιστικά και αρχαιολογικά αξιοθέατα (μνημεία, μουσεία, μοναστήρια, αρχαιολογικοί χώροι κ.α.), πραγματοποιούνται σε προορισμούς όλης της χώρας και οι εκδρομείς διακινούνται μόνο εντός των ορίων της.

Οι εκδρομές μπορούν να είναι μικτές ή αμιγείς, δηλ. μπορεί να είναι οργανωμένες εκ των προτέρων και οι κάτοχοι των δελτίων εκδρομικού προγράμματος έτους 2018, να εντάσσονται ως μέλη στην ομάδα της οργανωμένης εκδρομής ή να οργανώνονται ειδικά για τους κατόχους των δελτίων του εκδρομικού προγράμματος.

Εφόσον ο αριθμός των αιτήσεων συμμετοχής υπερβεί τον εγκεκριμένο αριθμό δικαιούχων, κριτήριο επιλογής καθορίζεται η κλήρωση.

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι επιλέγουν το τουριστικό γραφείo της προτίμησης τους από τον αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ www.opeka.gr κατάλογο των συμβεβλημένων τουριστικών γραφείων