ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η ομιλία της Καθηγήτριας ψυχολογίας ασθενών Μαίρη Γκούβα – Στο “Ταχύρυθμο”

Το Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας του «Αγίου Ανδρέα» σε συνεργασία με τη διοίκηση του νοσοκομείου, διοργανώνουν εκδήλωση για τους χορηγούς, τους εθελοντές, τους ασθενείς, το προσωπικό και τους φορείς, με τους οποίους υλοποίησαν τις δράσεις εικαστικής παρέμβασης τον τελευταίο χρόνο.
Στόχος ήταν η καλλιέργεια της εξωστρέφειας του νοσοκομείου, η θετικοποίηση των συναισθημάτων των ασθενών και των συνοδών τους τόσο για το χώρο όσο και για την ασθένεια καθώς και το καλαίσθητο αποτέλεσμα μέσα από την τέχνη και τη δύναμη της συμβολικής έκφρασης που εμπεριέχει.
Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί σήμερα  στην αίθουσα συνελεύσεων στο ταχύρρυθμο κτίριο στις 11.30 το πρωί, με προσκεκλημένη ομιλήτρια την καθηγήτρια ψυχολογίας ασθενών Μαίρη Γκούβα. Ο τίτλος του θέματος που θα αναπτύξει είναι:
«Θεραπεύειν και Φροντίζειν Εντέχνως».
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να τιμηθούν όλοι όσοι έγιναν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια και να ξεναγηθούν στους χώρους των παρεμβάσεων ώστε να γνωρίζουν πώς αξιοποιήθηκε η συνδρομή τους από τον φορέα.