Μ. Γιατράς: «Τιμή μας που είμαστε εδώ»

Ουδείς περίμενε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος ότι ο Προμηθέας θα κατόρθωνε να φτάσει μέχρι τους “4” των playoffs. Γι αυτό λοιπόν και η παρουσία της πατρινής ομάδας σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος αποτελεί τιμή για όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την πορεία, όπως τόνισαν στη συνέντευξη Τύπου των ημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League ο Μάκης Γιατράς και ο Νίκος Γκίκας.

“Είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα που κάθομαι δίπλα σε προπονητές, που είναι κορυφαίοι όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη. Με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη είχαμε συνεργαστεί στη Γ’ Εθνική, τώρα είμαστε στο ίδιο σημείο. Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό. Θέλουμε να χαρούμε τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και να πάρουμε ό,τι μας αξίζει στο γήπεδο”, δήλωσε αρχικά ο Μάκης Γιατράς.

Ο Νίκος Γκίκας, βασικός πόιντ γκαρντ του Προμηθέα, δήλωσε: “Όταν ξεκίνησε η σεζόν, κανείς δεν πίστευε ότι θα βρισκόμαστε εδώ. Βγήκαμε τρίτοι σε ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι κάτι που το κρατάμε όλοι μέσα μας, σαν εχέγγυο για τη συνέχεια. Έρχονται τα τρία, τέσσερα, πέντε παιχνίδια με το μικρότερο άγχος μέσα στη σεζόν. Εύχομαι να δείξουμε ότι δεν ήταν τυχαία η κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα”.