Από μια γιορτή της δημοκρατίας στο δρόμο για την ανόρθωση της χώρας

Είναι κοινός τόπος ότι, με τις εσωκομματικές εκλογές που διεξήγαγε και στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία, η Νέα Δημοκρατία σημείωσε μια μεγάλη νίκη. Χιλιάδες μέλη της προσήλθαν στις κάλπες σε μια άψογη διαδικασία για την ανάδειξη των κατά τόπους επιτροπών της, παραδίδοντας σε συμβολικό επίπεδο ένα μάθημα δημοκρατίας με πολλαπλούς αποδέκτες.

Όσες και όσοι ανήκουμε σ’ αυτήν την τιμημένη παράταξη, έχουμε βαθιά την αίσθηση του κομματικού καθήκοντος και γνωρίζουμε ότι μέσα από τις γραμμές της θα κληθούμε σύντομα να αναδείξουμε και να στηρίξουμε το τεκμηριωμένο σχέδιο της για την ανόρθωση της χώρας.

Ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος. Θα είναι ανηφορικός και γεμάτος εμπόδια, κάποια από τα οποία θα φαντάζουν στην πορεία, ίσως, ανυπέρβλητα.

Όμως, είναι μονόδρομος για τη σωτηρία της πατρίδας μας και την είσοδο μας σε μια νέα εποχή αναγέννησης και δημιουργίας.

Στο πλαίσιο αυτό, είναι αυτονόητη και ηθική η υποχρέωση μας να συστρατευτούμε, ενωμένες και ενωμένοι, με τη νεοεκλεγείσα ΝΟΔΕ Αχαϊας, η σύνθεση της οποίας έχει πλέον την ανανέωση και την έγκριση της κομματικής βάσης μας.

Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι η ΝΟΔΕ θα επωμιστεί και το κύριο βάρος της επικείμενης, κρίσιμης, εθνικής εκλογικής αναμέτρησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα επιλέξουν την αναγεννητική πορεία του τόπου μας από την τυφλή οπισθοδρόμηση, προκρίνοντας την αλήθεια και την πράξη, από τη δημαγωγία, το λαϊκισμό και την απραξία.

 

Του Αντώνη Κουνάβη