Είναι ανεπίτρεπτο επί δύο χρόνια οι κομματικές ομαδούλες του ΣΥΡΙΖΑ, να προκαλούν σειρά δυσλειτουργιών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Το μέλος του Τομέα Υγείας της ΝΔ Έλενα Κονιδάρη με αφορμή το κείμενο της παραίτησης του Θεόδωρου Πισιμίση από τη θέση του διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών τόνισε τα εξής:
«Η επιστολή παραίτησης του κ. Πισιμίση περιγράφει μία παθογένεια του συστήματος υγείας και ειδικότερα του Πανεπιστημιακού μας Νοσοκομείου που είναι η ναυαρχίδα της δημόσιας περίθαλψης στην ευρύτερη περιφέρειά μας. Είναι ανεπίτρεπτο επί δύο χρόνια οι κομματικές ομαδούλες του ΣΥΡΙΖΑ, να προκαλούν σειρά δυσλειτουργιών στο Πανεπιστημιακό μας Νοσοκομείο, με άμεσους αποδέκτες τους ασθενείς. Για παράδειγμα όλη η κοινωνία γνωρίζει τις συνέπειες σε ανθρώπινες ζωές που έχει η αναστολή λειτουργίας της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου, όπως και τα προβλήματα που έχουν προκύψει τις ημέρες αυτές με τη λειτουργία της ΜΕΘ και την αναβολή των τακτικών χειρουργείων. Ο Χειρουργικός Τομέας του νοσοκομείου ανακοίνωσε χθες ότι από Δευτέρα κλείνει επ’ αόριστον τα χειρουργεία και θα καλύπτονται μόνον τα επείγοντα. Αυτά είναι τα προβλήματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθεί η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και όχι με την ικανοποίηση των ορέξεων των κομματικών του ομάδων. Οφείλει άμεσα να λύσει τα προβλήματα του μοναδικού τριτοβάθμιου νοσοκομείου και να το επαναφέρει στην κανονικότητα.