Δεν χρειάζονται περισπούδαστες αναλύσεις για να κατανοήσει κανείς που οφείλεται η ιδεολογική υπεροχή της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ

Ο Αχαιός πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, με αφορμή την ανάδειξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε πρώτη δύναμη στις φοιτητικές εκλογές, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έδειξε για άλλη μια χρονιά τον δρόμο της πολιτικής εμπιστοσύνης στις δημοκρατικές αξίες και την αριστεία που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία. Αξίες τις οποίες προσπαθεί με κάθε τρόπο να υποβαθμίσει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψηφίζοντας νόμους και λαμβάνοντας αποφάσεις που κρατούν την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε κατάσταση κρίσης.
Δεν χρειάζονται περισπούδαστες αναλύσεις για να κατανοήσει κανείς που οφείλεται η ιδεολογική υπεροχή της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ. Η εξήγηση βρίσκεται στην προσήλωση της νεολαίας σε στόχους που οδηγούν προοδευτικά στην εξασφάλιση επαγγελματικής σταδιοδρομίας, και όχι σε πολιτικές που απαξιώνουν την εκπαιδευτική διαδικασία και οδηγούν τα παιδιά μας στην ανεργία.
Οι νέες και οι νέοι έστειλαν το μήνυμα ότι σύντομα η πατρίδα μας θα περάσει σε πραγματικό καθεστώς κανονικότητας, εμπιστευόμενοι τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Συγχαρητήρια στην ηγεσία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, αλλά και στα μέλη της παράταξης που έδωσαν την ιδεολογική μάχη και την κέρδισαν με μεγάλη διαφορά και φέτος.