Ο Απόλλων ανακοίνωσε τον Κώστα Δελέγκο και για τις ακαδημίες

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:Η Ακαδημία μπάσκετ του Απόλλωνα της Πάτρας αποτελεί έναν γιγαντιαίο αθλητικό οργανισμό πανελλήνιας εμβέλειας που φιλοξενεί καθημερινά στις εγκαταστάσεις του κλειστά ή ανοικτά γήπεδα δεκάδες αθλητές, παιδιά και γονείς, που στελεχώνει με παίκτες τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, τα τοπικά κλιμάκια και τις εθνικές ομάδες. Από την κοιτίδα των Ακαδημιών του Απόλλωνα έχουν γαλουχηθεί γενιές επί  γενεών αθλητών, προπονητών, επιστημόνων και με μεγάλες διακρίσεις. Με σεβασμό στα 92 χρόνια της ιστορίας του συλλόγου και στο πλαίσιο γενικότερων ανακατατάξεων, επαναδομούνται τα θεμέλια και η φιλοσοφία στην  λειτουργία  της Ακαδημίας και των υποδομών του Απόλλωνα με βάση τον επαγγελματισμό, το πλάνο, την τεχνογνωσία και την συνέπεια, μακριά από τυχοδιωκτισμούς και προσωπική προβολή που πλήττουν πρωτίστως την θέληση των παιδιών για αθλητισμό και την αγάπη τους για τον Απόλλωνα και το μπάσκετ.

Ανακοινώνουμε ότι καθήκοντα πρώτου προπονητή της ΚΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ CARNA αναλαμβάνει ο νυν προπονητής της ανδρικής ομάδας και των υποδομών της Απολλωνιάδας Κώστας Δελέγκος και ως υπεύθυνος της Ακαδημίας ο προπονητής και καθηγητής φυσικής αγωγής Κώστας Κανελλόπουλος. Το προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας και των υποδομών του συλλόγου μέχρι στιγμής συμπληρώνουν οι προπονητές και μέλη του ΣΕΠΚ Γιάννης Κοτσώνης, Ανδρέας Μπετιχαβάς (καθηγητής φυσικής Αγωγής) και οι Τάσος Δελέγκος, Γιάννης Θανόπουλος και Στέλιος Αζής και όλοι μαζί οικοδομούμε και σχεδιάζουμε το μέλλον του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και των λιλιπούτιων νέων ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ τόσο στους αγωνιστικούς χώρους όσο και στις κερκίδες του παλατιού μας στην Περιβόλα.

Γίνεται σύνθημά μας ο ΑΠΟΛΛΩΝ πάλι στην κορυφή για τα παιδιά της ΠΑΤΡΑΣ και σύντομα θα είμαστε πάλι κοντά σας για να σας εκπλήξουμε με νέες ιδέες, νέες συνεργασίες και νέα προγράμματα.