(Βίντεο)-Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει για το ταξίδι στις Κάννες και το τρακ στο «κόκκινο χαλί» του φεστιβάλ

Για το ταξίδι που έκανε στις Κάννες και την εμπειρία της στο κόκκινο χαλί του φημισμένου φεστιβάλ κινηματογράφου, μίλησε η Ελένη Μενεγάκη, σήμερα στην εκπομπή της στον Alpha. H παρουσιάστρια βρέθηκε στη γαλλική Ριβιέρα το Σαββατοκύριακο ως η Ελληνίδα ambassador γνωστής εταιρίας καλλυντικών.
«Όταν μου είπαν για το κόκκινο χαλί, λέω “τι ακριβώς θα κάνω εγώ εκεί;”. Μου λένε “θα περάσεις!”. Λέω “ναι, αλλά αυτές που περνάνε είναι ηθοποιοί. Είστε σίγουροι;”. Μου λένε “φυσικά!”», εξιστόρησε και παραδέχθηκε πως είχε τόσο άγχος, όσο και στην πρώτη της εκπομπή. «Είχα να αισθανθώ τόση αγωνία και τόσο τρακ από την εποχή που ξεκίνησα. Πώς ήταν η πρώτη μου μέρα που παρουσίασα δική μου εκπομπή στον Πρωινό Καφέ που έτρεμαν τα πόδια και είπα ότι μπορεί και να λιποθυμήσω αλλά δεν πειράζει έχουν πολλούς παρουσιαστές, μπορούν να το καλύψουν. Είναι που δεν ξέρεις τι να κάνεις! Όλοι αυτοί που περνούσαν το έχουν ξανακάνει. Δυο βήματα μπροστά μου είναι μια άλλη, δυο βήματα μπροστά μια άλλη και περπατάμε με συγκεκριμένο βηματισμό», συνέχισε.
Μάλιστα, στις Κάννες είχε και μία… αναπάντεχη συνάντηση, καθώς, όπως είπε, «έπεσε» πάνω σε Έλληνα φωτογράφο που την αναγνώρισε και άρχισε να την φωνάζει: «ακούω “Ελένη, Ελένη!”. Λέω “δεν είναι δυνατόν!”… Υπάρχουμε παντού!».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η παρουσιάστρια: