Η Παράταξή μας πέτυχε μια μεγάλη νίκη

Οι εκλογές τελείωσαν. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει αναβαπτισμένους και ισχυρούς. Προσωπικά πιστεύω ότι η εκλογή από τη βάση, αυξάνει το κύρος της νέας ηγεσίας και λειτουργεί ως αρμός ενότητας και συνοχής. Μας βρίσκει επίσης ενωμένους όσο ποτέ άλλοτε.
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου την διετία που πέρασε και μαζί προσφέραμε στην παράταξη και τον τόπο.
Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες νεοδημοκράτες που προσήλθαν στις κάλπες και επέδειξαν σοβαρότητα, υπεύθυνότητα και ευπρέπεια, καθ’ όλην την διάρκεια αυτής της διαδικασίας.
Θέλω να συγχαρώ όσους εξελέγησαν, αλλά και όσους δεν εξελέγησαν, για τον ωραίο αγώνα που έδωσαν.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον ανθυποψήφιό μου Ανδρέα Νικολάου για τον έντιμο αγώνα που διεξήγαγε.
Στην πορεία των εκλογών αυτών σηκώσαμε μια σημαία που πάνω της έγραφε ΕΝΟΤΗΤΑ – ΣΥΝΟΧΗ – ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ. Τώρα που οι εκλογές τελείωσαν, δεν θα την υποστείλουμε, αλλά θα την σηκώσουμε ακόμα πιο ψηλά. Γιατί μπροστά μας έχουμε τις εθνικές εκλογές.
Δεν θα αφήσω ούτε ελάχιστο χώρο για εικόνες εσωστρέφειας, προφάσεις και αιτιάσεις που πληγώνουν την παράταξη και είναι απωθητικές για την κοινωνία. Δεν λησμονούμε – ούτε μια στιγμή – ότι είμαστε ένα Κόμμα, μια Παράταξη, ένα σύνολο, που εκπροσωπούμε αρχές και αξίες.
Όραμά μας να αλλάξουμε τον κόσμο γύρω μας, για τα παιδιά μας, για τα παιδιά του κόσμου.
Θα “παραδώσουμε” τα κλειδιά της ΝΟ.Δ.Ε. και θα δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά, στα παιδιά της Δ.Α.Π και της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
Γιατί αυτά μπορούν να μας δώσουν ΕΛΠΙΔΑ. Κι όταν η ΝΕΟΛΑΙΑ συναντά την ΕΛΠΙΔΑ τότε τα δύσκολα γίνονται εύκολα, τότε τα αδύνατα γίνονται δυνατά.
Πρώτος και κυριότερος στόχος, να εμβαθύνουμε την αμφίδρομη σχέση με την κοινωνία και τα κοινωνικά ρεύματα. Να γίνουμε εμείς κοινωνικό ρεύμα. Η κοινωνία περιμένει πολλά από μας. Μια κοινωνία, που αναπνέει με υποκλοπές οξυγόνου, αφού έχει ξοδέψει και τα τα τελευταία της αποθέματα. Μια κοινωνία που υποφέρει, αφού κάποιοι φρόντισαν να της αφαιρέσουν τις χαρές της ζωής.
Προχωράμε μπροστά με την κοινωνία και τη νεολαία.
Προχωράμε μπροστά με όλους εσάς.
Η Παράταξή μας πέτυχε μια μεγάλη νίκη. Νίκη αρχών, ιδεών, ανανέωσης.
Ξεκινάει μια καινούργια σελίδα ενότητας, όπου δεν περισσεύει κανείς.
-Όλοι μαζί τολμήσαμε.
-Όλοι μαζί πετύχαμε.
-Όλοι μαζί συνεχίζουμε.
-Όλοι μαζί θα νικήσουμε.
        ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ
              ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ
 ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε Ν.Δ ΑΧΑΪΑΣ