Σαββίδης: Δεν περίμενα να με μαχαιρώνουν πισώπλατα

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν… καταπέλτης στον απολογισμό που έκανε για τη σεζόν που πέρασε.

Αρχικά, αποθέωσε τον Λουτσέσκου και υποσχέθηκε ότι θα του δώσει απεριόριστο μπάτζετ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου που έρχεται.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Νέα Τούμπα και ζήτησε από το παιδιά του να υλοποιήσουν το έργο ακόμη κι αν χρειαστεί να βάλουν την καρδιά του στα θεμέλιά της. Μάλιστα, έκανε λόγο για πισώπλατες μαχαιριές τονίζοντας:

«Είπα πριν 2 χρόνια ότι θα διαλύσω το αθηναϊκό ποδόσφαιρο αλλά δεν περίμενα ότι θα με μαχαίρωσαν πισώπλατα. Θα το θυμάμαι. Ας χαίρονται με τις νίκες του παρελθόντος τους. Εμεις θα χαρούμε με τις νίκες του μέλλοντος. Ζητώ συγνώμη από όλους γιατί πιάστηκα κορόιδο σε τέτοια προδοσία».

Όσο για την εισβολή και το όπλο είπε: «Ιδιαίτερα για τους νέους δεν θέλω να πάρετε παράδειγμα το περιστατικό με το όπλο. Αλλά είμαι υπερήφανος και αν χρειαστεί θα το ξανακάνω. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι έτοιμος να πεθάνει για τις αξίες του. Ήμουν σίγουρος ότι ήθελαν η Τούμπα να γίνει πεδίο επεισοδίων. Καταλάβαινα ότι αν δεν έμπαινα θα έμπαινε ο κόσμος. Το λάθος ότι ξέχασα ότι έχω όπλο. Δεν είναι ένα στυλό που χρησιμοποιώ κάθε μέρα».

Πηγή: gazzetta.gr