ΠΑΤΡΑ: Παρέμβαση συνδικαλιστών του Αγ.Ανδρέα για το “ξήλωμα” Πισιμίση από το νοσοκομείο Ρίου – “Κακόγουστο σίριαλ…”!

Με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται με την υπόθεση του Διοικητή του ΠΠΝΡΙΟΥ, την παραίτησή του η όχι, την αποπομπή του και τα εσωτερικά στρατόπαιδα που διαμορφώνονται γι αυτήν και πολλά άλλα σχετικά, χωρίς να θέλουμε να εμπλακούμε στα ζητήματα αντικατάστασης των Διοικητών, οι οποίοι τελικά είναι κομματικές επιλογές και όχι αξιοκρατικές, ευθαρσώς θα μπορούσαμε να πούμε ότι ζούμε έναν εφιάλτη, την τέλεια αστειότητα.
Βλέπουμε να διαδραματίζεται ένα κακόγουστο σίριαλ, που δεν έχει να κάνει με την λειτουργία του εν λόγο Νοσοκομείου, τη περαιτέρω αναγκαία ανάπτυξή του και την καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας στούς πολίτες, ούτε καν με την εφαρμογή έστω και αυτής της επιζήμιας για τον λαό μας κυβερνητικής τους πολιτικής, αλλά για το τι θέλει κα τι όχι ο ανύπαρκτος και αδύναμος ΣΥΡΙΖΑ του ΠΠΝΡΙΟΥ, αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν κατάφερε να πάρει το πάνω χέρι στις εκλογικές διαδικασίες των Εργαζόμενων, που ηττήθηκε οικτρά και στις πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες, όπου σημειωτέον κατέβαινε με την υποψηφιότητά της γυναίκας διορισμένου Διοικητή, του Διοικητή του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ, όπου υπέστησαν σοβαρή ήττα, παρά τις παρεμβάσεις όλων τους, παρεμβάσεις που είχαν να κάνουν ακόμη και με μετακινήσεις Προσωπικού από τιν ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ για την ενίσχυση του ΠΠΝΡΙΟΥ, τις πρόσφατες μετακινήσεις που τις είχε ζητήσει αυτή η ομάδα, αυτός ο μηχανισμός, ερήμην της Διοίκησης, αίτημα όπου χάριν των σχετικών αυτών εκλογών ήταν ενδοτικότατος ο Διοικητής του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ.
Βλέπουμε να γίνονται συσκέψεις επί συσκέψεων για την αποπομπή ενός Διοικητή που παρ ότι ακολουθεί την κυβερνητική πολιτική, όπως φάνηκε κσι στις εκεί πρόσφατες εκλογές ελέγχει την κοινωνία του ΠΠΝΡΙΟΥ και να μην ασχολείται κανένας τους με το σοβαρό θέμα των υπαρκτών καταγγελιών, όπως αποδείχθηκε, για την Υποδιοικήτρια του πάλαι ποτέ ΝΝΘώρακος, όπου όλοι τους ποιούν την νήσσαν. Αντί δηλ να καρατομήσουν αυτήν την σκανδαλώδη παραμονή της καταργημένης επί της ουσίας λογω οργανισμού, υποδιοικήτριας, αυτοί περί άλλων τυρβάζουν.
Μέσα λοιπόν σ αυτό το τοπίο, αυτό το κλίμα, απέναντι σε όλα αυτά που καθημερινά διαδραματίζονται…… τι θα μπορούσε κάποιος να πει; απολύτως τίποτε….απλά πέρα από αυτό το ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο, ότι αυτοί εκεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από το επικίνδυνοι είναι και πάρα πολύ αστείοι.
Από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ