ΠΑΤΡΑ: Εργασίες ανάπλασης στην πλατεία Όλγας – Από τον Δήμο

H ανάπλαση της πλατείας Εθνικής Αντίστασης (πρώην Όλγας), με καθαρισμό, κοπή χόρτων και κλάδεμα δέντρων, που έχει ξεκινήσει από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας, συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα, παράλληλα με την απομάκρυνση των κομμένων κλαδιών.
Συνεργεία της Διεύθυνση Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Πατρέων, ξεκίνησαν χθες και το κλάδεμα των δέντρων περιμετρικά της πλατείας (Ρήγα Φεραίου, Αράτου, Μαιζώνος, Κολοκοτρώνη), εργασία που θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, δεδομένου ότι πρόκειται για δρόμους με μεγάλη κίνηση και δεν μπορεί να γίνει διακοπή κυκλοφορίας.
Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται και σήμερα οι εργασίες διαμόρφωσης πλατειών, παιδικών χαρών και πεζοδρομίων, με κόψιμο χόρτων γκαζόν κ.λπ.
Ειδικότερα, κόβονται τα χόρτα στις εργατικές κατοικίες Εγλυκάδας, στο 12ο λύκειο, στο 51ο δημοτικό σχολείο, στην οδό Αθηνών (περιοχή Αγίας Σοφίας), περιμετρικά της ΔΕΥΑΠ, στο Πνευματικό Κέντρο Βραχνεΐκων, στην πλατεία Πολυδεύκους στο Νότιο Διαμέρισμα και στην πλατεία του Αρκτικού Διαμερίσματος.
Επίσης, θα κουρευτεί το γκαζόν στο Νότιο Πάρκο, ενώ θα απομακρυνθούν και κλαδιά από διάφορα σημεία του Δήμου.