(Φωτο)-Οι «Τάσεις της Μόδας» για το φετινό καλοκαίρι

Στο παρελθόν είχαμε παρουσιάσει τη Μαρία Χρυσαΐδη, μια κοπέλα που τελείωσε τη Φιλοσοφική Αθηνών, ωστόσο το πάθος της για τη μόδα την έκανε να συνεχίσει τις σπουδές της σε Styling, Δημοσιογραφία Μόδας, Merchandising και Σχέδιο Μόδας.

Η Μαρία Χρυσαΐδη επιστρέφει, λοιπόν, στο «Θάρρος», αυτή τη φορά για να μας παρουσιάσει τις τάσεις της μόδας για το φετινό καλοκαίρι. Αυτές χαρακτηρίζονται από μαξιμαλισμό και έντονα στοιχεία. Χρώματα, ιδιαίτερες λεπτομέρειες σε ρούχα και αξεσουάρ, αλλά και ξεχωριστά μοτίβα, είναι κάποια από τα στοιχεία που θα πρωταγωνιστήσουν αυτή τη σεζόν.
Πάμε να τα δούμε!


Κρόσσια – Φτερά
Φέτος προστέθηκαν σε ρούχα και παπούτσια αυτά τα δύο αέρινα στοιχεία, προσδίδοντας μια πιο αιθέρια κίνηση στη γυναικεία σιλουέτα.


Ρίγες
Οι ρίγες πρωταγωνιστούν σε όλο τους το μεγαλείο. Φαρδιές λεπτές, κάθετες, οριζόντιες, μπορείς να επιλέξεις ό,τι σε κολακεύει και σου ταιριάζει! Για ακόμη περισσότερη ένταση πρόσθεσε ένα metallic στοιχείο στην εμφάνισή σου.


Πουά
To κλασικό στιλ της Δαλματίας δίνει αυτό το καλοκαίρι μια χαρούμενη νότα στις εμφανίσεις μας. Το εντοπίσαμε σε top, παντελόνια και φορέματα.


Βολάν
Τα φορέματα φέτος δέχτηκαν ένα επιπλέον στοιχείο, αυτό του βολάν, δίνοντας μια αέρινη αισθητική στο στυλ! Προτίμησε ένα φόρεμα με βολάν, midi ή maxi, σε χαλαρή γραμμή, μια τάση που προσφέρει μια πιο θηλυκή διάσταση, με βάση τις φετινές τάσεις.


Έντονα μοτίβα
Πολλοί οίκοι μόδας αποτύπωσαν στα ρούχα τους μοτίβα από πίνακες, pop art στοιχεία, animal print και floral κάνοντας το στυλ μας πιο δυναμικό.


’80s μανίκια
Έμφαση στους ώμους έδωσαν φέτος οι σχεδιαστές είτε στον έναν είτε και στους δύο .Ένα στυλ που συναντήσαμε σε σακάκια, τοπ και φορέματα.


Αποχρώσεις του ροζ
Το ροζ φέτος έχει την τιμητική του. Από το ρομαντικό pastel, το baby pink μέχρι το δυναμικό φούξια, μπορεί να φορεθεί από πάνω ως κάτω.


Vinyl
Δημιουργίες από πλαστικό έκαναν την εμφάνισή τους στις φετινές πασαρέλες τόσο σε ρούχα όσο και σε παπούτσια και αξεσουάρ, δίνοντας μια πιο σύγχρονη διάσταση στις εμφανίσεις μας!

Όποια τάση κι αν διαλέξετε να φορέσετε, φροντίστε να σας εκφράζει και να την προσαρμόσετε στο δικό σας στυλ, ώστε να είστε πάντα ο εαυτός σας!

-Περισσότερες ιδέες και προτάσεις για τη μόδα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Μαρίας Χρυσαΐδη stylemyday.gr