(Φωτό)-Η Ελένη Μενεγάκη περπάτησε σε ένα αληθινό κόκκινο χαλί -Στο φεστιβάλ των Καννών

Απαστράπτουσα δίπλα στην Κάρλα Μπρούνι και την Τζέιν Φόντα, εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών.

Φορώντας μία κατακόκκινη τουαλέτα με κρόσσια, η Ελένη Μενεγάκη κέντρισε τα φλας των φωτογράφων, ποζάροντας χαμογελαστή και λαμπερή στο κόκκινο χαλί.

Συγκεκριμένα, η ίδια ταξίδεψε στις Κάννες για το Σαββατοκύριακο, όπου μαζί με τον Θοδωρή Κουτσογιάννοπουλο θα παρακολούθησαν νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες.

Η ίδια, λοιπόν, το βράδυ της Κυριακής έδωσε το «παρών» στην προβολή του φιλμ «Sink Or Swim» (Le Grand Bain) και περπάτησε δίπλα δίπλα με την πρώτη Πρώην Κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι και την Τζέιν Φόντα, ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν κι άλλα αστέρια του θεάματος, όπως η Μαριόν Κοτιγιάρ, η Ντιάνα Κρούγκερ  και το σούπερμοντελ Ιζαμπελ Γκουλαρντ.

Η δημιουργία που προτίμησε ήταν δια χειρός των Ελλήνων σχεδιαστών Mi Ro, ενώ η ίδια πριν φτάσει εκεί ανέβασε και δική της φωτογραφία στο Instagram.

Το μόνο που πήγε στραβά εν τέλει, δεν είχε να κάνει με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία ήταν εκθαμβωτική, αλλά με τους φωτορεπόρτερ, οι οποίοι έγραψαν λάθος το επώνυμό της, καθώς αντί για Menegaki στα Αγγλικά, δεν έβαλαν το «α», αποκαλώντας την Eleni Mengaki.

Μαριόν Κοτιγιάρ Μαριόν Κοτιγιάρ

Κάρλα ΜπρούνιΚάρλα Μπρούνι

Τζέιν ΦόνταΤζέιν Φόντα

Νταιάνα Κρούγκερ Νταιάνα Κρούγκερ

Φωτογραφίες: Splash, Getty Images, AP