Δικαίωση Μητσοτάκη οι εκλογές της Κυριακής

Ως μια τολμηρή πολιτική επιλογή που συνδέεται με το γενναίο άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνία χαρακτήρισε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Αθηνά Τραχήλη τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής.

Η κ. Τραχήλη ανέφερε, επίσης, ότι η μαζική προσέλευση των εκλογέων απεικονίζει την δυναμική της Νέας Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει την ενίσχυση της εσωκομματικής δημοκρατίας και των θεσμικών οργάνων, κάτι που ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναλάβει ως ρητή δέσμευση πριν ακόμα εκλεγεί στην ηγεσία του κόμματος. Και η επιλογή αυτή αποτελεί προσωπική του δικαίωση που πρέπει ν’ αναγνωριστεί.

«Θέλω, επίσης, να συγχαρώ τον Ανδρέα Μαζαράκη αλλά και όλες και όλους όσοι εκλέγονται σε θέσεις ευθύνης στην Αχαΐα και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Μαζί με την υπόμνηση ότι θα είμαι διαρκώς δίπλα τους. Μπροστά μας βρίσκεται μια περίοδος προκλήσεων, υψηλών απαιτήσεων και σκληρής δουλειάς. Η Νέα Δημοκρατία απέδειξε -και την Κυριακή- ότι είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εμπνέει όραμα, αξιοπιστία και σιγουριά ώστε η χώρα να ξαναβρεί τον κανονικό βηματισμό της και ν’ αφήσει πίσω της την στασιμότητα και την παρακμή», τόνισε η κ. Τραχήλη.