ΠΑΤΡΑ: Νέο επικίνδυνο σκηνικό στο λιμάνι με πρωταγωνιστές οδηγό φορτηγού και αλλοδαπό “ράμπο” – Έρευνες για την απειλή με όπλο στην πλάστιγγα!

Μετά το αιματηρό συμβάν της προηγούμενης εβδομάδα στου Λαδόπουλου, όπου ένας 20χρονος Αφγανός σκοτώθηκε από όπλο που σύμφωνα με την αστυνομία, κρατούσε ομοεθνής του, ο οποίος αναζητείται, χθες σημειώθηκε ένα επίσης ανησυχητικό γεγονός. Οδηγός φορτηγού που προσπάθησε να απωθήσει ομάδα μεταναστών από το να μπουν στο όχημά του μέσα στο λιμάνι, κατήγγειλε στις αρχές ότι απειλήθηκε από αλλοδαπό που έφερε όπλο μέσα στη λιμενική ζώνη.
Την καταγγελία εξετάζει το Λιμεναρχείο Πατρών, ενώ ο οδηγός του φορτηγού, φέρεται να κατέθεσε μήνυση κατ΄αγνώστων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από το  Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ανακοινώνεται  ότι απογευματινές ώρες της 12-05-2018, Έλληνας οδηγός φορτηγού-οχήματος προσήλθε στην Υπηρεσία μας και υπέβαλλε μήνυση κατ΄ αγνώστων σύμφωνα με την οποία αλλοδαπός τον εξύβρισε και τον απείλησε με τη χρήση όπλου ενώ βρισκόταν εντός της καμπίνας του κατά τη διάρκεια της ζύγισης του οχήματος του στην πλάστιγγα του Nότιου Λιμένα Πατρών προκειμένου να τον αφήσει να βάλει μετανάστες εντός του φορτίου του προπορευόμενου οχήματος χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον οδηγό αυτού και από στελέχη του Κ.Λ Πάτρας. Εν συνεχεία ο ανωτέρω αλλοδαπός τράπηκε σε φυγή. Από Υπηρεσία μας διενεργείται προανάκριση και πραγματοποιούνται έρευνες προς ανακάλυψη άγνωστου δράστη.

.