(Φωτο)-Είχε και σύμβαση η μίζα που θα έπαιρναν στο ΥΠΟΙΚ

Mορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τις σοβαρότατες καταγγελίες του κτηµατοµεσίτη Ιωσήφ Λιβανού, βασικού µάρτυρα στην υπόθεση του «Καρούζος-gate», για τις πιέσεις και τους εκβιασµούς που υποστηρίζει ότι δέχθηκε προκειµένου να καταβάλει µίζα σε πρόσωπα που λειτουργούσαν ως «ενδιάµεσοι» πολιτικών, προκειµένου να λάβει τη νόµιµη αµοιβή για τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο, όπως αποκαλύπτουν τα «Παραπολιτικά» σε σημερινό δημοσίευμα.

Στο δημοσίευμα αποκαλύπτεται η «σύµβαση συνεργασίας» την οποία είχε υπογράψει η πρώτη οµάδα των «µεσαζόντων», προκειµένου να µοιραστεί το ποσό της µίζας, το οποίο αρχικά ανερχόταν στο 25% της αµοιβής που θα ελάµβανε ο κτηµατοµεσίτης και, τελικά, η απαίτηση έφτασε στο 50%. Κεντρικό πρόσωπο αυτής της οµάδας φέρεται τοπογράφος µηχανικός, ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις µε συνέταιρο ανώτατου κυβερνητικού στελέχους.

Η «σύµβαση συνεργασίας» καταρτίστηκε στις 24 Οκτωβρίου 2015, την ίδια ηµέραπου συνοµολογήθηκε και το συµφωνητικό το οποίο αποκάλυψαν τα «Π» στο προηγούµενο φύλλο τους, ανάµεσα στον Ιωσήφ Λιβανό και τον δικηγόρο, γιο αρεοπαγίτη (το οποίο έφερε ηµεροµηνία 2011, για να µπορεί να δικαιολογηθεί η δήθεν εργολαβική δικηγορική αµοιβή). Το συγκεκριµένο έγγραφο καταρτίστηκε ανάµεσα στον «µεσάζοντα» και τα πρόσωπα που τον σύστησαν στον κτηµατοµεσίτη.

Πηγή: parapolitika.gr