(ΦΩΤΟ)-ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Νεκρός αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του – Επιχείρηση της Πυροσβεστικής χωρίς αίσιο τέλος για να απεγκλωβιστεί – Υποψήφιος σύμβουλος του Κατσιφάρα

Ένας αγρότης 44 χρόνων ,έχασε τη ζωή του χθες  την ώρα που έκανε αγροτικές εργασίες στα κτήματά του στο Άνω Διακοπτό, κοντά στο οινοποιείο “Τετράμυθος” , καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του και παρέμεινε νεκρός για αρκετές ώρες, μέχρι να τον βρουν δικοί του.

Ενώ οδηγούσε γεωργικό ελκυστήρα, σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο ελκυστήρας ανετράπη και ο παθών εγκλωβίστηκε από κάτω του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας ενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του δυστυχήματος.

Απαιτήθηκε η επέμβαση πυροσβεστών από το Αίγιο για τον απεγκλωβισμό της σορού του, ενώ στο σημείο του συμβάντος   μετέβησαν αστυνομικοί και  ΕΚΑΒ από Καλάβρυτα και Αίγιο.

Στην επιχείρηση πήρε μέρος και ερπυστριοφόρο ώστε να απομακρυνθεί το τρακτέρ.

Θύμα είναι ο Παναγιώτης Τσαρούχης  που κατοικούσε στο Αίγιο, παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών  παιδιών, μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΣ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος το 2014 με τον Απόστολο Κατσιφάρα.