Πού βρίσκεται ο Γιώργος Μαρίνος & ποια είναι η κατάστασή του

“Σου χαρίζω όλο μου το παρελθόν, όλο το καλλιτεχνικό  παρελθόν μου”. Αυτά ήταν τα λόγια που δηλώνει η Άννα Φόνσου ότι συνόδευσε  ο Γιώργος Μαρίνος τη συγκινητική του πράξη, να της χαρίσει όλα τα κοστούμια που έχει φορέσει στην καριέρα του.

Μπορεί κανείς να μην γνωρίζει με ακρίβεια πού ζει σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος, οι φήμες μιλούν για τη διαμονή του σε ένα άνετο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, λέγεται πως από την πρώτη στιγμή που έφυγε από το «Σπίτι του ηθοποιού» όπου φιλοξενήθηκε για περίπου δυο μήνες, ζει μαζί του μία εσωτερική οικιακή βοηθός, μια γυναίκα που τον φροντίζει όλο το 24ωρο. Το ότι αποφεύγει τις εμφανίσεις και δεν θέλει να έχει επαφή με τα φώτα κάνει κάποιους να λένε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του. Φήμες λένε ότι πάσχει από άνοια.

Υπάρχουνόμως κι εκείνοι που ισχυρίζονται πως ο Γιώργος Μαρίνος χαίρει άκρας υγείας και έχει πλήρη πνευματική διαύγεια παρά τα 79 του χρόνια. Τώρα, έρχεται πρόσωπο από το περιβάλλον του να πει σε δημοσίευμα: «Τα έχει τετρακόσια. Είναι καθαρά συνειδητή του απόφαση να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλει ο κόσμος να τον θυμάται πάντα λαμπερό και χαμογελαστό».