ΠΑΤΡΑ: Ο Δήμος συνεχίζει την κοπή δέντρων – Οι περιοχές

Συνεχίζεται από τους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Πατρέων το κόψιμο χόρτων και γκαζόν, το κλάδεμα θάμνων και μεγάλων δέντρων, σε σχολεία και πλατείες, ενώ απομακρύνονται κλαδιά από τις σκάλες της Αγίου Νικολάου, το 2ο Γυμνάσιο Παραλίας και από άλλα σημεία στα οποία υπάρχουν κλαδιά που εμποδίζουν.

Σήμερα εξάλλου, συνεχίζεται για τρίτη μέρα η διαμόρφωση της πλατείας Εθνικής Αντίστασης (πρώην Όλγας), με καθαρισμό, κοπή χόρτων και κλάδεμα δέντρων, γεγονός που προκαλεί κάποια εμπόδια στους δημότες που επισκέπτονται ή διέρχονται από το σημείο. Για το λόγο αυτό, η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόησή τους, δεδομένου, ότι πρόκειται για εργασίες που επιβάλλεται να γίνουν.

Επίσης σήμερα, κόβονται χόρτα ή γκαζόν, στις πλατείες Εμπειρίκου και Λάγγουρα, στο ειδικό σχολείο Μπεγουλακίου, στο δημοτικό σχολείο Μακρυγιάννη και στο 51ο δημοτικό, στην παιδική χαρά Καστελλοκάμπου, στην οδό Μαιζώνος από Γούναρη μέχρι και κάτω από την οδό Ε. Βενιζέλου, στον πεζόδρομο Αμυγδαλέων στην Παραλία, στην Ηρώων Πολυτεχνείου, και στην Όαση επί της Αγίου Κωνσταντίνου.